mandag den 13. september 2010

Alene på tur med bussen - wuhuu living on the edge!

Langt om længe fik jeg taget mig sammen til at tage bussen alene ind til Århus med pigerne i barnevognen. For en gangs skyld havde jeg ikke tænkt turen i detaljer og tog bare afsted, da pigerne sov deres første morgenlur. Det gik selvfølgelig over al forventning og jeg nåede alt, det jeg gerne ville og lidt til.

De nye bybusser er meget tvillingebarnevognevenlige (er de et rigtigt ord?). De sænker sig ved afstigning, så jeg kunne selv komme ind og ud af bussen uden problemer. Det gør det jo noget nemmere at komme afsted. Jeg skal bare slappe af og springe ud i det.

Fik også besøgt Magasins nye ammeafdeling. Jeg kiggede kun på den ude fra, og er ikke imponeret. Mere om det en anden dag, jeg regner nemlig med at skulle afprøve stedet på onsdag, hvor jeg skal ind til byen igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...