søndag den 3. oktober 2010

Aftensmad - det evige dilemma

Vi ved det jo godt - det er både praktisk og billigere at lave en madplan, men jeg orker ærlig talt ikke selv at finde på og kigge i opskriftbøger, så,jeg sørger gerne min inspiration online. Indtil videre har jeg ikke været særlig imponeret over de digitale tjenester, jeg er stødt på, men jeg må indrømme, at jeg er ret imponeret over Rema 1000s madplan. Der er selvfølgelig plads til forbedringer, men min umiddelbare reaktion er, at det er nemt og tilgængeligt. 

Et andet sted at søge inspiration er FDBs nye hjemmeside om mad: Vi skal spise, men masser af opskrifter, madleksikon og gode råd til hvordan man gebærder sig i et køkken. 

Sidst men ikke mindst vil jeg lige fremhæve: whatthefuckshouldimakefordinner.comJeg ved ikke, om jeg vil få brugt nogle af opskrifterne, det er nok lidt for tilfældigt for mig, men jeg elsker siden for dens politisk ukorrekte sprogbrug og enkle opbygning.  


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...