søndag den 28. november 2010

En vaskeægte babyprinsesse

Vi har haft nogle helt utroligt gode dage med at fejre Mimsens 3 års fødselsdag både herhjemme og med besøg af vuggestuen. Desværre blev familiefødselsdagen aflyst i går pga. sne, men så er det heldig at vi har en god kælkebakken tæt på - og en far der orker løbe op og ned med prinsessen.

Jeg kalder mine piger for prinsesser hver dag. Måske burde jeg være lidt mere opfindsom og kalde dem noget mindre stereotypt for ligesom at undgå at tænde den lyserøde ild (forestil jer et hjem på 112 m2 med tre piger med største aldersforskel på 2,5 år... er der nogen grænse for hvor Disney-pink, det risikerer at blive?). Og jeg kan ikke blive enig med mig selv om nutidens prinsesser er nogle man skal se op til eller have lidt ondt af. Må dog indrømme at jeg ligesom mange andre tvillingemødre er ret spændt på, hvad Marys mave bringer. Imponerende, så smuk gravid hun er med sine tvillinger. Men det er en anden snak, og uanset hvad, så er mine døtre alle prinsesser i min bog og skal have en tredjedel kongerige hver især - uanset om de finder sig en prins eller ej.

Og se lige her, hvad jeg "fandt" i dag, da Miriam lige havde været alene med Clara og Rosa i et  kort øjeblik. En vaskeægte babyprinsesse, komplet med accessories und alles.

Clara - en vaskeægte babyprinsesse

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...