torsdag den 23. december 2010

Clara og Rosa - nu med hals

Jeg har på det sidste gået og tænkt lidt på, at der var noget anderledes ved Clara og Rosa. Et eller andet, som jeg ikke helt kunne sætte en finger på indtil K forleden spurgte mig: 

Har du lagt mærke til, at de er ved at få hals?

Bingo, det er jo dét! Pigerne er simpelthen ved gro en hals. Indtil nu har de været skruet sammen ligesom en snemand. Et stort tungt hoved placeret på en ligeså tung krop og prydet med nogle underlige gevækster, der flagrer omkring dem og vistnok bliver til helt normalt proportionerede arme og ben. Arme, der i øjeblikket ikke engang kan nå op og klappe over hovedet, og hjulben der ville gøre en cowboy ør af misundelse.

Det er ret imponerende, at man faktisk kan se skidtet i deres halsdeller uden at skulle fange deres interesse nord for hovedet, for at få dem til at kigge opad. Også lidt skræmmende, hvor meget skidt, der egentlig sidder der ved halsen. Og lugter. Fælt. Især efter knap en uges intensiv bræksyge for Claras vedkommende (og hun har altså været i bad).

Jeg har ikke været i stand til at skaffe fotografisk bevis for deres nye udseende, for så snart jeg tager kameraet frem, trækker de halsen ind som en skildpadde. Smilene er det også så som så med i disse dage, så det bliver et fra arkivet af trunterne fra dengang dagene var lange, lyse og varme og de ikke var pakket ind som små eskimoer, når de var udenfor. Nu har vi også passeret årets længste dag og går lysere og varmere tider i møde.


Rosa petit et trés summer chic
Clara ma belle fille










Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...