fredag den 31. december 2010

Det gør jeg så ikke lige igen...

Troede lige at jeg var utrolig smart, da jeg lokkede en veninder med i Bilka her til aften for at købe ind til nytårsaften i morgen. De har åbent til kl. 24, og hvad var odd'sene lige for, at hele Østjylland (minus vores mænd og børn) også havde fået samme idé?

Tror faktisk Rosa prøvede at advare mig, inden jeg tog afsted, for hun ville bare ikke falde i søvn og var helt utrøstelig. Samtidig har Miriam sendt sine sutter til julemanden i forgårs, og det er lidt en kold tyrker for hende, og dermed svært at falde i søvn, så vi kørte på de høje nagler herhjemme omkring sengetid. Jeg kom først ud af døren halv ni, og der er godt og vel en 20-25 minutters kørsel fra vores matrikel til Bilka.

Vi blev pænt overraskede over, hvor mange biler der var derude, for vi kommer der næsten aldrig. Kun nogle gange - som i dag - får jeg en ubændig lyst til at fylde en giga indkøbsvogn med Libero bleer til 256 kr. Og hver gang får jeg nærmest stressknopper allerede i svingdøren. Det er bare for stort. Og der er for mange mennesker. Jeg bliver forvirret og stresset og synes alle andre mennesker er nogle kegler, der burde være blevet hjemme. Især dem med små børn. Hvad skal sådan nogle i Bilka kl. 21.30 om aftenen? I skulle liiiige se mig rulle med mine blodsprængte øjne i smug. For når jeg er træt og småstresset, så er min kop på ingen måde halvt fuldt. Jeg får lyst til at hamre min indkøbsvogn ind i andre, der kommer mellem mig og de billige chips som en rasende radiobil og hvæse modbydeligheder til højre og venstre. I virkeligheden ville det passe mig allerbedst at gøre alle mine indkøb hjemme bag skærmen, men jeg blev altså lokket af de "billige" bleer... igen. Jeg lærer det aldrig.

Men jeg fik da handlet ind til både babynumser og nytår . Og jeg brugte 1500 kr. På bleer, uldbodier og chips. Det var præcis som, når jeg tager i Ikea. Og mine indkøb så ikke engang voldsomme ud i den kæmpe indkøbsvogn, som vores tidligere bil næsten kunne være i. Fik lige en cola, en Twix og en Daim at dulme nerverne med, og så gik turen hjem til Mårslet igen. Var det ikke fordi der var kø (klokken 22-fucking-30!) til de franske hotdogs havde jeg nok også lige inhaleret sådan en inden afgang. Been there. Done that. Gør det ikke igen lige foreløbig.

Og så lige noget helt, helt andet. Jeg kom hjem for en times tid siden - lige til at først Clara og siden Rosa følte trang til natmad. Mens jeg sad og ammede, tænkte jeg på, at jeg glædede mig til at se min tvillingemødregruppe igen i den kommende uge, og den ene tanke tog den anden og så kom jeg pludselig til at tænke på Kronprinsesse Mary og den kommende familieforøgelse. Og jeg fik faktisk lidt ondt af hende. For når man er kongelig, har man så en mødregruppe? Eller hvordan kommer de i kontakt med andre tvillingeforældre, hvis der ikke lige er nogle i omgangskredsen? De laver nok ikke lige en profil på minmave.dk og efterlyser relevante emner vel? Men uanset om man er kongelig eller ej, så er det altså bare interessant at tale med andre i samme båd - og så vidt jeg kan forstå, så vrimler det jo ikke ligefrem med tvillingeforældre i det royale slæng. Det må da være lidt ensomt - eller hvad. Er man bare anderledes, når man er royal?

OK, jeg er lidt træt ovenpå min Bilka-udflugt og efter indkøbsraseriet har lagt sig, er jeg igen blevet meget mild og almoderlig og får ondt af folk. Må nok hellere dykke i seng. I morgen skal jeg have overskud til le grande finale på 2010. Det bliver (ikke) vildt!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...