torsdag den 16. december 2010

Jeg blinkede med øjnene...

... og så er der gået en uge.

Det føles som om nogen har trykket på fast-forward knappen efter vi har fået børn. Er ellers vågen de fleste af døgnets timer i tiden, men der har altså ikke lige været overskud til at få skrevet noget. Måske er tiden gået ekstra hurtigt, fordi jeg udover at være vågen om natten, har haft travlt med at gå til diverse julearrangementer med arbejde, mit (gamle) kor, Miriams børnehave og min nye mødregruppe inkl. mænd. For ikke at nævne besøg af min tvillingemødregruppe, Miriams besøg af drillenissen "Villi" fra børnehaven, første tandlægebesøg med Clara og Rosa og som rosinen i pølseenden mødregruppe her i Mårslet i går.

Ikke noget at sige til, at jeg endnu ikke har fået købt mine julegaver, bagt alle de småkager jeg havde haft planer om eller i det hele taget bare få gjort klar til juleaften, som vi holder her sammen med det halve af familien. Heldigvis er det meste af maden udliciteret til min svoger og min mor, så vi skal bare ligge hus og juletræ til. Det klarer vi nok - og der er jo en hel uge til at få de sidste ting klaret. Ork. Jeg skal bare lige have kroppen til at udføre hjernens ordrer igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...