mandag den 10. januar 2011

Artikel i Århus Stifttidende

I går skrev jeg, at vi havde haft besøg af en journalist og en fotograf fra Århus Stifttidende og at jeg ville skrive mere om det i dag. Dagen er godt nok gået på held, men bedre sent end aldrig.

Årsagen til besøget var at avisen i anledning af de royale tvillinger ville lave en artikel med en århusiansk familie med tvillinger - og gerne ældre søskende også. Journalisten Birgitte Krøyer lavede en hurtig søgning i Google på "tvillinger Århus" og fandt min blog i et søgeresultat.

Vi talte lidt om det herhjemme og selvom jeg var lidt nervøs ved udsigten til at "stå offentligt frem", så var det en god måde for mig at få lidt fokus på min blog og det jeg laver på.

Jeg må indrømme, at jeg var ret nervøs inden de kom. Men hele interviewet var bare så hyggeligt, og både K og jeg talte og talte og talte, og Birgitte skriblede som en gal. Det var lidt ligesom, når man får prikket hul på en pose ufrosne isterninger - vi var ikke til at stoppe. Og imens tog fotografen Martin Ballund en masse billeder samtidig med at han også lige kunne underholde Miriam, der virkede helt forgabt. Ville da ikke være dårligt med en pressefotograf/barnepige i huset. Men mon ikke de tjener bedre end den gående rate for børnepasning?

Den kortere netudgave af artiklen kan du læse her: Kaos og idyl går hånd i hånd.

Vi har fået 10 af de billeder fotografen tog, og alle er rigtig gode. Jeg er selv ret glad for det store billede, der er i avisen, hvor man kan se Miriam hopper. Og ja, børn må godt hoppe i vores sofaer. De må også godt skubbe bøger ind på de nederste hylder på vores bogreol. Det virkede fint præventivt for Miriam, da hun var lille, så det har ikke samme interesse, når vi er ude.

Vores lille familie (Foto: Martin Ballund)
Det var superfint at få lidt reklame for min blog og der var tale om, at jeg muligvis kan få en interview i et af deres hverdagstillæg, med særlig fokus på den del af bloggen, der retter sig mod mødre og fædre på barsel i Århus. Dét ville ikke være dårligt.

Der var et par småfejl i artiklen, som jeg for en god ordens skyld nævner her:
  • Det var ikke en fejl i pigernes kredsløb som var skyld i alle bekymringerne, men tilstanden TTTS, som kun rammer enæggede tvillinger. Jeg laver et indlæg om det i nærmeste fremtid.
  • I avisen nævnes barsel.dk, som en københavnsk blog, jeg gerne vil lave en århusiansk pendant til. Det er i stedet hjemmesiden www.paabarsel.dk, der er tale om.
  • I avisen står der også at jeg har blogget siden 2007. Det har jeg desværre ikke. Dengang tænkte jeg kun på det. Først i juli 2010 kom jeg i gang. Jeg rider ikke samme år, som jeg sadler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...