lørdag den 15. januar 2011

Bræksyge vol. 3

Jah da! Vi tager lige en runde sygdom igen.

Clara kaster op, men har indtil videre ikke feber. Rosa kastede op tidligt i morges og har 39 i feber og har haft det nogle dage efterhånden. De har begge hostet i lang tid, så jeg frygter at eftermiddagsudflugten går til vagtlægen. Hvor er det bare synd for dem - og for Miriam, som bare bliver den lille satellit, som svæver ude i periferien, mens mor og far hhv. skifter tøj, måler temperaturer og tørrer opkast op.

Nu er jeg i gang med at vaske tøj og lufte ud. Bliver jo helt nervøs for om vi har et sprængfarligt indeklima med lede svampesporer over alt. Og ja, jeg er lidt hysterisk - og desperat. Flere har sagt, at det bliver bedre, når de bliver 2 år. 2 ÅR!!! OMG! Det er om 16 måneder! Hvornår kan man begynde på Bio-Strath? Jeg må have et græsstrå af håb at klynge mig til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...