lørdag den 8. januar 2011

Den første nat

Hvor er det bare en stor dag for Kronprinseparret. Jeg blev helt rørt, da Frederik stod der og fortalte at de var blevet forældre til to velskabte, sunde og raske børn. Og at det var en dreng og en pige Marys mave gemte på. Sikken lykke. Sunde og raske børn, så kan man ikke ønske mere den dag.

Der er blevet sagt og skrevet rigtig meget om de royale tvillinger i dag, så jeg vil faktisk ikke dvæle mere ved det. Blot sende en stor og venlig tanke til de stolte forældre. De nærmer sig deres første nat med deres små vidundere. Når solen står op i morgen har de måske, måske ikke sovet meget, men de har i hvert fald studeret deres vidundere nøje allerede og sikkert været på en masse forskellige rutsjeture i forhold til det ansvar, de har fået. At fordoble sin børneflok er en stor mundfuld både praktisk og følelsesmæssig. Og så hul i at de måske kan få en masse hjælp. Det ændrer ikke på, at de skal lære deres nye vidundere at kende i ro og mag hen over den næste tid.

Og hende Mary. Hatten af for hende. Hun er fandeme sej. Punktum.

Jeg er garanteret ikke den eneste, men jeg kan ikke lade være med at tænke tilbage på den dag, vi fik vores piger i armene for lidt over otte måneder siden. Næsten et kilo tungere end Frederik og Marys børn, men stadig små og skrøbelige for os. 

Det kan godt være at der ikke er kommet nogle billeder af de royale tvillinger, men så sætter jeg da bare et på af Clara og Rosa, da de var spritnye. 

Vores små prinsesser Clara (tv) og Rosa på deres første dag

3 kommentarer:

 1. Ehh, nu kan man jo mene om kongehuset hvad man vil og jeg bliver selvfølgelig også rørt over den glade kronprins, ligesom jeg bliver rørt, når bekendte på facebook offentliggør en barnefødsel.

  Men jeg vil tillade mig at være lidt uenig med dig. Jeg synes al den opmærksomhed på, hvor fantastisk Mary er, er helt langt ude: Hun har jo selv valgt et job, hvor hendes eneste forpligtelse er at føde børn og vinke pænt ved særlige lejligheder. Helt ærligt, så synes jeg, at helt almindelige kvinder er hundrede gange sejere end Mary. Fx synes jeg, at du er enormt sej: At få sådan to børn med så stor coolness (indtil du trykkede på den røde knap :)), som dig - det er altså virkelig godt gået!

  SvarSlet
 2. Kære Ditte

  Tak for de pæne ord. Jeg tror, jeg skal klistre små sedler op med mantraet: "jeg er cool" i huset. Så kan jeg lige kigge på det, når jeg for 25. gang på en dag har taget mig selv i at have lyst til at opføre mig som en 2-årig overfor den 3-årige og rive hende i håret og kaste mig ned på gulvet og råbe og skrige og tude afmægtig :)

  Ang. Mary, så tror jeg vi skal tage en snak over en flaske rødvin eller to (og noget kage). Er sikker på, at det nok skulle blive interessant. Det bliver det meste jo sammen med dig din kloge kone.

  SvarSlet
 3. Er helt klar på en flaske rødvin ved lejlighed. Måske skulle vi finde på noget ude i byen, når I er ved at være ovenpå igen :)

  SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...