fredag den 21. januar 2011

Gæt et køleskab

Jeg tog bussen ind til Århus i dag for at mødes med min tvillingemødregruppe hos en af pigerne som tilfældigvis bor i samme opgang som en af mine gode veninder fra studietiden. Som det vist har fremgået af bloggen har jeg været mere eller mindre isoleret i min lille barselshule herhjemme siden slutningen af november pga. sne og sygdom. Jeg kan godt have bilen af og til, men når jeg har den, skal jeg også aflevere Miriam i børnehave, og jeg må indrømme, at jeg næsten har brændt evt. overskydende energi af, når jeg har fået tre unger i tøjet, proppet ind i bilen, hevet ud igen og slæbt ind i børnehaven inkl. alt det overtøj  og skiftetøj sådan en 3-årig skal bruge i løbet af en dag, slæbt autostolene ud og ind i bilen og så først der kan jeg køre afsted til den destination jeg nu har planlagt. Som regel med kraftig odeur af en heftig omgang barselssved.

Eftersom vejret er så fint i tiden tænkte jeg, at jeg ville tage bussen ind til byen. Det har jeg ikke gjort, siden jeg havde liftene på MB'en, og det er immervæk mindst tre måneder siden. Jeg har være i syv sind om vognen siden liftene kom af, men nu tror jeg, at jeg er ved at genvinde min oprindelige kærlighed til den. Vi har nemlig købt to køreposer på udsalg og de er superfine. Nu sidder pigerne spændt fast i klapvognsselen, i en kørepose med en babydyne til at lune lidt. Når de ikke sover, kan jeg meget bedre få dem op at sidde (så meget som vognen tillade), så de kan følge med. Det var svært med voksiposerne, da jeg havde lammeskind i bunden for at de ikke frøs, men så kunne jeg ikke bruge selen i vognen.

Selve busturen gik  fint. Det tager ca. en halv time her fra Mårslet og stik mod forventning sov de hele vejen. De sov også mens jeg liiige skulle forbi Emmerys i Magasin, og mens de blev kastet rundt på brostenene op til den adresse vi skulle mødes på. Og så sov de faktisk også lige halvanden time mere. Faktisk nåede jeg at drikke to kopper varm (!) kaffe, spise boller, kage og sludre med de andre før der var bud efter mig to etager nede. Sad og bankede lidt på babyalarmen og kunne ikke helt finde ud af hvad jeg skulle gøre af mine hænder - det er helt uvant at have så lang tid for sig selv, når vi er på tur.

Jeg nåede også lige at besøge veninden i opgangen. Ved ikke helt, hvad jeg skulle i hendes køleskab, men jeg blev nødt til at tage et billede af det til sammenligning. Gad på en eller anden måde godt lidt der bare lå tre appelsiner, en flaske champagne, en tube wasabi og to flasker Dior neglelak i vores køleskab i stedet for noget, der på samme tid ville få Mejeriforeningen til at tørre øjnene og kernesund folket til at korse sig med bladselleri og drukne deres kvalme i Udos Choice.

Den minimalistiske globetrotters køleskab
Skulle det være et glas mælk?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...