tirsdag den 4. januar 2011

Små damer på otte måneder

Titlen siger det hele. Basserne er otte måneder i dag. Det har vi fejret ved, at jeg sov en kort formiddagslur sammen med dem, og de har fået lov til uhindret at hive mig i hår og næse, mens de skreg af grin af mine forpinte lyde. De har så mange kræfter så det er helt uhyggeligt og et langt hår og (ditto) næse er lige noget for sådan et par små pilfingre. Jeg synes, jeg klipper deres negle flere gange i ugen i tiden, men der er altid en eller anden helligdag, som de så bruger til enten at kradse hul på dem selv - eller os.

De har været i tophumør og har stjålet hinandens sutter og grinet så de så ud som om de var ved at flække. Det ser virkelig også sødt ud. Clara får lige fat om Rosas og vupti er den ude. Men øjeblikket efter har hun grinende hevet Claras sut ud også. Og så har vi danset til Pixie Lott (via Grooveshark.com) og i det hele taget bare haft en dejlig formiddag. Nu er de puttet udenfor og tager forhåbentlig en god lur, for nu tror jeg at jeg vil spænde sofaen på ryggen og krydse fingre for at jeg kan snige en lille times søvn ind.

Her kommer selvfølgelig lige et par billeder. Jeg synes de har ændret sig meget siden det indlæg, jeg lavede da de var seks måneder. Døm selv.

Grinebideren Clara 

Vores lille klovn Rosa

Jeg kommer først!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...