lørdag den 26. februar 2011

Camp Chaos på tur

Vi er på farten, og jeg sidder klemt inde på bagsædet mellem to sovende piger, der snorker som to gamle trætte mænd. Passagersædet er forbeholdt il commandante, der har bestemt at vi skal høre Halfdan Rasmussens ABC (eller "Rasmus' ABC" som hun insisterer på den hedder) på repeat. Den er heldigvis en af de bedre, var ved at blive langsomt skør af at høre Bim Bam Busse.

Jeg har glemt at få deodorant på. Det bliver min svigerfamilie sikkert svært glad for, da jeg i timen op til vores afgang stresssvedte (sikke mange s'er) som en væddeløbshest over at få styr på alt man kan forestille sig at kunne mangle til en halvdagsudflugt. Og det er ikke småting. På trods af at vi ikke har barnevognen med er der alligevel 3/4 fyldt i bagagerummet. Tror der vil være en givtig forretning i at afholde kurser i, hvordan man pakker light for småbørnsfamilier og kommer ud af døren uden at have bidraget til dårlig stemning og yderligere fordybning af den snart permanente panderynke og hønserøvsmund.

Irriterende mennesker ville nok sige at vi kunne pakke aftenen i forvejen og i stedet stå op og lave nybagte boller til familien og have en rolig morgen. Men sådan foregår det altså ikke i Camp Chaos. Jeg begynder også at have venner og familie mistænkt for at invitere os en time før alle andre, fordi vi med 100% sikkerhed er forsinkede. Uden undtagelse.

En af mine veninders bror styrer efter det (ukendte) princip, at man må komme en halv time for sent pr. barn. Tror ikke helt Emma Gad ville bifalde det, men jeg kunne godt ønske mig at det var sådan. På den måde ville vi faktisk af og til have en kinamands chance for at komme "i god tid".

Nå, nu synes Clara ikke længere hun skulle sove. En halv times formiddagslur er da også alt rigeligt, når man næsten er 10 måneder. Halfdan er kommet til E og hele bilen skråler: Else elsker pelse, Else pølse... Tralala! Jeg er faktisk også ved at få kvalme af at skrive mens vi kører.

- Posted fra min mobilos

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...