lørdag den 19. februar 2011

Lørdagsbilleder mens jeg venter

Miriam kommer snart hjem efter at have været på miniferie hos mine forældre fra i torsdags. Jeg indrømmer blankt, at det har været overdreven skønt, at hun har været afsted. Både fordi jeg ved at hun har været 100% i fokus de sidste par dage, og fordi det har været så nemt bare at have Clara og Rosa hjemme. De sover 2x2 timer om dagen og bliver puttet kl. 19 efter en godnatsang. Man skal ikke diskutere om det skal være den gule eller den lyserøde tandbørste, eller om det skal være Zendium eller Colgate der skal på. Der er ingen drama fordi man tager tøjet af dem for at give dem nattøj på, fordi de selv vil gøre alting selv, eller om bamsen skal have nattøj på efter godnathistorien forlængst er forbi, godnatsangen er klinget af og godnatkyssene er tørret ind (eller af). To aftenener, hvor vi har levet det vilde liv og handlet ind til og lavet aftensmad efter kl. 18, og i går sov vi sågar til kl. 08 dut alle tilbageværende fire.

Men må indrømme at jeg faktisk savner den lille diva, nu hvor jeg ved at hun er på vej hjem, og jeg checker løbende min telefon for at se, om min mor har skrevet ETA.

Mens jeg venter kommer der lige nogle lørdagsbilleder af lillesøstrene, som sikkert også har nydt at have deres forældres udelte opmærksomhed i et par dage. Kan dog forestille mig, at de bliver helt høje, når den vilde storesøster tilbage. Synes der er lidt flere spontane grin, når hun er i nærheden. Pt. sidder de dog og torturerer Mr. Wack, som forsøger at give dem frokost. De sidder bare og fægter med arme og ben når maden nærmer sig og får hinanden til at grine højt imens. Double Trouble - ingen tvivl om det.

Er de ikke søde i deres fine cardigans, som min moster har strikket til dem? Clara forsøger selvfølgelig at trevle sin op, i det øjeblik hun ser sit snit, men den hænger da stadig nogenlunde sammen...

Prøv lige at se en fin spand Rosa!

Mr. Wack tog et par billeder af pigerne i morges. De er rimelig rystede, for man skal være ualmindelig hurtig i tiden, hvis man vil tage billeder af dem, for de er som små propeller, der farer rundt om sig selv og er i gang med alting på samme tid. Ikke at de er begyndt at kravle endnu...

Frække Clara (tv) og Rosa der igen igen har tyvstjålet bolden

Charmetrold med bold

Lad mig liiige få fingrene i den bold!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...