fredag den 4. februar 2011

Ni måneder med to dejlige truthøner

I dag er det ni måneder siden Clara og Rosa blev født. Det måtte vi da fejre med boldbad i bedste McD-fødselsdagsstil.

Clara (tv) og Rosa glade som altid

Skønne Clara (tv). Rosa havde mere travlt med at smage
på boldene end med at smile til kameraet. 

Mr. Wack har været til et arrangement med arbejde, så i dag og i aftes har jeg været alene på skansen med alle pigerne. Det er gået over al forventning, og jeg faldt kun lidt i søvn da jeg så Disney Sjov sammen med Miriam. Må indrømme at jeg er glad for, at jeg ikke ofte er alene om det hele. Så ville man hurtigt kunne vise et billede af mit hjem, når man talte om Jerusamlems ødelæggelse. Undrer mig desuden særligt over, hvorfor det lige var, at vi (læs: jeg) mente, det var den bedste løsning med et nopret sort gummigulv i køkkenet? Jeg hader at vaske gulv og hvor klamt kan sådan et gulv lige blive på 0,5? 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...