tirsdag den 15. februar 2011

Nu med to pladser i Daddy Nightcare! Yay!

Jeg har sovet mere de sidste to nætter, end jeg har gjort det sidste år. Det føles næsten syndigt at være så veludhvilet, når andre i huset ser ret klatøjede ud.

Og er mine piger så endeligt begyndt at sove igennem? Nope, men i disse dage, er jeg den utroligt heldige ejer af to pladser i Daddy Nightcare. Yay! De to pladser er mere værd end alle institutionspladser i hele verden. Det er lykke på luftmadras, for det er nemlig der, jeg sover. I stuen. I den anden ende af huset. Og mens jeg svæver på mit luftleje en ½ meter over gulvet er en stålsat Mr. Wack i gang med at overbevise Clara og Rosa om, at den eneste væskekilde om natten er vand.

Og mens de to ikke ligefrem mener, at vand er eau de vie om natten, så hører jeg ikke en lyd af deres protester. Jeg sover bare. Og sover og sover og sover. I forgårs faldt jeg i søvn på sofaen før 21.30. Vågnede delvist op og tørrede savl af kinden og trillede mit korpus over på min luftmadras ved siden af sofaen. Mr. Wack spurgte vist, om jeg ikke skulle børste tænder, men det havde jeg kun skuldertræk tilovers for. Why bother. Ville sikre mig, at jeg kom til at sove helt alene. For første gang i jeg ved ikke hvor mange måneder (år?).

Hører ikke en lyd om natten, selvom dørene står åbne. Det er som om visheden om, at jeg ikke er bagvagt gør, at jeg for en gangs skyld slapper helt af og lukker styresystemet på øverste etage helt ned. Tilsyneladende var Clara ikke helt tilfreds med serviceniveauet i nat og beklagede sig højlydt over længere tid, men der var jeg i gang med at drømme mærkelige drømme. Yep! Jeg har fandeme drømt flere gange de sidste to nætter. Kan ikke huske, hvornår det sidst er sket, men det er sært og skønt.

Ifølge sundhedsplejersken skulle det tage tre nætter, så har ungerne vænnet sig til at den eneste udskænkning, der er om natten er vand. Da Mr. Wack foreslog at vi tog en sidste nat med denne arbejdsfordeling skammer jeg mig ikke engang over at indrømme, at jeg på ingen måde forsøgte at tale ham fra det.

Og undskyld mig den bratte afslutning, men nu skal jeg sove forhåbentlig min. 7 timer non-stop.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...