torsdag den 17. februar 2011

Top 5: Fordele ved at skulle tilbage på arbejde

Måske er det ikke kun skidt, at skulle tilbage på arbejde. Efter en lang dag herhjemme med to snotforkølede og morsyge trunter, er jeg kommet frem til, at der egentlig er flere fordele ved at skulle tilbage på arbejde. Tror også mest jeg har noget "imod" det, fordi det er så længe siden og jeg har svært ved at overskue tanken om, hvordan vi rent logsitisk, skal få dagligdagen til at hænge sammen, når vi begge arbejder. Kommer tid - kommer råd - er det ikke den positive variant af Den tid den sorg?

Nå, men jeg elsker lister, så her kommer fordelene ved at skulle tilbage på arbejde i top 5 form:

1. Ingen græder, når man forlader lokalet
2. Ingen smider rugbrødsmadder på gulvet...
3. ...eller tørrer leverpostej i håret på en, mens man samler dem op igen
4. Kaffen kan drikkes varm, sammen med andre voksne
5. Ingen bjerge af vasketøj, opvask eller bleer der skal skiftes...

... hvilket minder mig om, at jeg vist skal have udskiftet beskeden på min telefonsvarer, hvor jeg vist nok har indtalt at jeg ikke kan tage telefonen, fordi jeg sikkert er i gang med at skiftet bleer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...