tirsdag den 22. februar 2011

Working mom og Daddy Daycare's kravleskole

Jeg har overlevet de første to dage tilbage på arbejde og er nu officielt Working Mom. Har dog haft en blid start på kursus, men damn jeg er knaldet i hovedet. Kunne ca. holde koncentrationen i fem sekunder af gangen før tankerne strejfede. Skulle virkelig også koncentrere mig om at holde øjenkontakt med mine kollegaer, fordi jeg er så vant til at skulle trøste, tørre snotnæser, svare på spørgsmål fra min insisterende 3-årige inkvisator osv. Men det skal nok gå. Ikke. Sig det nok skal gå!

Jeg skriver mere om jobstarts, når jeg lige har fået mit hoved sat rigtigt på igen.

Hjemme er der gang i Daddy Daycare's kravleskole. Eleverne har ikke helt forstået princippet, men Daddy Wack fortsætter ufortrødent. Får løbende uopfordrede billedupdates på fremskridt i løbet af dagen. Det synes working mom godt om.

Clara træner på den korte bane i Daddy Daycares kravleskole

Hey Pops! Se, vi står op helt selv!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...