tirsdag den 22. marts 2011

Babyen, der troede hun var en hundehvalp - nu med hundehus

Babyen, der troede hun var en hundehvalp er stadig ovenud glad for uld og hjemmestrik. Så meget faktisk at hun ikke længere får det på. Den fine cardigan fra min moster og min mors lækre babytæppe har nemlig fået en ordentlig omgang af hendes skarpe bisser. Nu får hun kun lov til at molestrere vaskeklude, hvis hun en sjælden gang ser sit snit til at få bisser i en.

Desuden lever hun sig så meget ind i sin rolle som "hundehvalp" at hun har lagt beslag på husets største papkasse, der indtil i dag fungerede som legehus for Miriam og hendes små venner. Hun siger endda sådan noge små "vrrrruf"-lyde og sluger maden, så jeg tror snart, jeg bliver bekymret.

Her vogter jeg!

Rosa... hende har jeg næsten ikke set de sidste par dage. Hun futter glad rundt på maven i huset, imens hun undersøger alle hjørner og kroge og gror nogle flere tænder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...