lørdag den 26. marts 2011

Børnefrit område

Langt om længe er alle vores piger rykket op i et nummer større autostol. På minussiden betyder det, at vi er blevet lænset for adskillelig tusinde kroner, men jeg vil mene at plussiden langt opvejer for det lidt kedelige økonomiske minus.

Rent praktisk betyder det nemlig, at passagersædet er børnefrit område igen. Dvs. at jeg har en chance for at høre, hvad Mr. Wack brokker sig over, mens vi kører bil. Desuden sidder jeg ikke længere klemt ind på midtersædet med mine lange stænger oppe om ørerne og forsøger at servicere til højre, venstre og foran. Nu hvor forsædet igen er reserveret til voksne, kan jeg alligevel ikke høre om der er nogen mini-mennesker der vil høre Cirkeline, kræver vand, kiks, vingummi, sutter, aftørring af savl, snot osv.

You're on your own kiddos. Mor kan ik' høre jer for Mr. Wack og radioen.

Alle tre virker også til at synes det er ret spændende med deres nye placering i familieslæden. Miriam sidder ved døren bag førersædet og er helt opslugt af Bambi på den transportable dvd (man er vel en moderne børnefamilie (læs: mor og far vil ha' ro til at høre Mads og Monopolet)). Hun ser i øvrigt skidesød ud med sin Hello Kitty kasket og helt opslugt af det lille rådyr og hans venner. Clara og Rosa kan langt om længe kigge fremad, hvilket er så stor en oplevelse at de går kolde i løbet af få kilometer.

Alt i alt tror jeg vi alle er godt tilfredse med vores nye placering. Måske især mig, der nu også kan blogge på farten uden at blive køresyg - ogjeg har suveræn bestemmelsesret over kørelakridserne i handskerummet! Totalt win-win hele vejen rundt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...