mandag den 7. marts 2011

Glad i sukkerroen

Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, Disney Sjov… Sådan lyder Miriams uge. Normalt er fredag, hendes ubestridte yndlingsdag, for der kommer der Disney Sjov. Ikke at hun ser ret meget af det, men Disney Sjov er ensbetydende med slik, og som jeg skrev i går, så sukker i pænt høj kurs hos hende. Men i sidste uge, var fredag blevet detroneret til fordel for lørdag. Jeg havde nemlig lovet hende, at hun måtte blive længe oppe og se MGP for børn. Er ikke helt sikker på at hun havde den fjerneste idé om, hvad det gik ud på – andet end der var nogle børn, der sang, at hun måtte være længe oppe – og vi skulle have slik og popcorn (altså vi giver hende også andet en sukker at spise, men sukker kommer fra sukkerroer og sukkerrør og det er altså grøntsager – okay?).

Hun blev ikke mindre glad i sukkeroen, da hun fandt ud af at hendes kusine og fætter på 10 og 8 år også kom på besøg og blev og så showet, og selvom hun ikke helt synes, det var så sjovt, som hun havde forestillet sig, så var det ret dejligt at se dem alle tre henslængt på sofaen mens de spiste popcorn med små fedtede fingre, der gik som trommehvirvler.

Miriam faldt i søvn i min favn kl. halv ti og lidt senere bar Mr. Wack hende ind i seng. Det var pure bliss, og jeg må indrømme, at selvom jeg elsker at have helt små børn, så glæder jeg mig helt vildt, til mine piger, alle har en alder, hvor vi kan sidde på stribe i sofaen og fylde os med popcorn og slik, se MGP og falde i søvn oven i hinanden, hvorefter vi alle selvfølgelig bliver båret i seng af Mr. Wack – eller noget i den stil. Det gør mig glad i sukkerroen at tænke på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...