fredag den 18. marts 2011

Lykken i en papkasse

Sidder og ser de sidste par minutter af X-faktor flankeret af en stor skål slik og en selektion af Miriams bamser. Mr. Wack render rundt i køkkenet og rydder op efter aftensmaden. Miriam er lige puttet og faldt i søvn efter andet vers af Elefantens vuggevise, hendes all-time favorite godnatsang. Hun var træt som en sømand efter landgang. Det er der ikke noget at sige til, for hun har været i gang siden kl. 6 i morges. Full throttle.

Vi har haft besøg nogle gode venner og deres to søde, søde drenge til middag og Disney Sjov.
Middag er nok et lige lovlig flot ord, for menuen stod på hotdogs og pommes frites. Ungerne elskede det, og vi elskede at det ikke tog lang tid at lave. Clara og Rosa synes åbenbart også det var lækkert med et afbræk fra den evige kartoffelmos og spiste en hel pølse hver, et par pommes og en portion hjemmelavet et halvt glas frugtmos.

Jeg føler mig underligt overskudsramt. Fordi jeg ikke har brugt al min ferie for i år, har jeg lavet en aftale med mit arbejde om, at jeg holder fri hver fredag frem til maj. Fåååårk det er skønt med en 4-dages arbejdsuge!

Mr. Wack har sidste dag på barsel mandag, og selvom han gerne ville have haft en date med en trailer, 100.000 fastelavnsris fra haven og en genbrugsstation, så overtalte jeg ham til at tage med mig ind til Aarhus (ej, jeg kan bare ikke få det til at give mening med det dobbelt A) for at spise brunch. Hva’! Lyder det ikke som en god idé? Ravneforældre som vi er, afleverede vi pigerne i institutionen og tog ind til byen og spiste brunch på Castenskjold. Resten af dagen slæbte Wack grene, mens jeg slæbte på indkøbsposer. Og hver især var vi vist svært tilfredse med at vi nåede begge dele.

Pigerne var i weekendhumør, da vi kom hjem, og da vores gæster kom, steg humøret endnu en tak. Det var SÅ hyggeligt. Clara og Rosa blev puttet til sædvanlig tid og faldt hurtigt i søvn. Mætte af pølser og dagens oplevelser. Da Disney Sjov startede sad Miriam og drengene musestille, skulder ved skulder i nattøj i sofaen og slugte spiste deres små skåle med slik.

Da slikket var spist, var det ikke tv’et der holdt interessen og humøret højt, selvom det var langt over sengetid. Det var derimod de to kæmpe papkasser der indeholdt autostole fra kiddybest.de, som vi har modtaget i dag. Store nok til at gemme to 3-årige og en 2-årig og blive til huse, biler, busser, huler osv. Det var så dejligt at se. Wack skar huller til døre og vinduer og der blevet kravlet ind og ud og samlet ting sammen, der skulle derned. Da vores små gæster modvilligt skulle hjem fik Miriam lov til at lege lidt mere, selvom det var tydeligt for selv en halvblind, at der var ved at være udsolgt.

Først da jeg lovede hende, at vi kunne male på dem i morgen (hvorfor har jeg en fornemmelse af, at jeg kommer til at fortryde den sætning snart…) indvilligede hun i at gå i seng. Hvem havde troet at lykken fandtes i to overdimensionerede papkasser?

Mens jeg har skrevet det her indlæg færdig har de fundet finalisterne til næste uges X-Faktor finale. Jeg glemte, at høre hvem det var. Nå, det er jo også ligegyldigt. Om et år kan ingen jo huske hvem der vandt alligevel. Jeg kan til gengæld garanteret huske at to papkasser var da shizzle herhjemme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...