tirsdag den 8. marts 2011

Mama Mårslets personlige kampdag


Det kan godt være at resten af verden har haft et større fokus i dag og har talt om kvindernes internationale kampdag. Andre synes måske at det er lidt mere vigtigt med ministerrokaden herhjemme (pudsigt sammenfald at det lige er i dag, at der er to kvinder mindre i regeringen), men hjemme hos Mama Mårslet tænkes der ret lokalt (og det hænger på ingen måde sammen med, at hun ikke har nok hjernekapacitet frigivet til at forstå hvad der sker omkring sig…).

Mama Mårslet er tydeligvis (jubel)optimist, for hun har tilmeldt sig til to kvindeløb i Århus i maj. Hvis du har læst indlægget om Mutter fit, så ved du, at der ikke ligefrem er mange kilometer i benene på hende. Tilsyneladende har hun også glemt, at den længste og hårdeste løbetur er den fra sofaen og ud til løbeskoene, og maj ligger faktisk lige om hjørnet. 5 km, det virker lige så uoverskueligt som at skulle træne til en ironman.

Hun gjorde faktisk et tilløb til at tage kampen op mod den dårlige form her til aften, hvor hun for første gang i månedsvis dukkede op til noget aerobic og forsøgte at ryste rumpen uden at slå nogen ned med løst hud og ukontrollerede armbevægelser. Kampen går ikke så meget mod for mange kilo længere, men mod ugidelighed og vanvittig dårlig form, derfor er det også vildt dårlig stil, at hun på sin personlige kampdag mod dårlig form nu er smeltet ned i hed omfavnelse med sofaen og en plade chokolade.

Mama Mårslet kom lige ind i kampen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...