søndag den 13. marts 2011

Nu bliver det måske lidt pinligt for mig...

OK, jeg er jo formelt set ikke længere på barsel, så derfor har jeg ændret overskriften på bloggen til "Velkommen hos Mama Mårslet". Jeg må indrømme, at jeg overhovedet ikke synes, det er en god overskrift. Det lyder lidt som om jeg nedenunder vil præsentere et menukort med 50 semi-identiske pizzaer af tvivlsom oprindelse.

Hvis nogen var i tvivl, så er det ikke min hensigt. Jeg kan knap nok overskue, hvad vi selv skal have at spise til aftensmad, så det er ikke madblogger, jeg skal satse på. Det er der heldigvis mange andre, der gør meget fint.

Men hvorfor skulle det nu være et problem med den overskrift, spørger du måske dig selv. Nu er jeg her jo, og kigger måske lige rundt og finder en nullermand eller ti i dine (beskidte) kroge.

Tjo altså, jeg startede jo bloggen for at lave en side med informationer til andre mødre og fædre på barsel i Aarhus (ej, det er så mærkeligt med de a'er), da jeg selv følte at det manglede. Det startede også meget godt, men i lang tid har jeg dog primært skrevet om mit liv i Camp Chaos som serviceorgan og cheerleader for de tre små damer. Jeg synes stadig, at der mangler et sted, hvor førstenævnte informationer er samlet, for det hører måske ikke hjemme på en blog. Men selvom jeg havde andre planer, da jeg startede min blog, så er jeg blevet helt vildt glad for lige netop min lille digitale matrikel i blogland.

Bloggers lidt mangelfulde statistik giver ikke nogen bedre indikation, for nogle dage er det alt det der handler om livet her i huset og andre dage er det mine indlæg om hvad man kan lave, når man er på barsel i Aarhus, der får flest sidevisninger (og så er der dem, der søger på Pernille Rosendahls tøj).

Min plan er på sigt at dele blog og info op i to dele på hver sin hjemmeside. Overskuddet er der bare ikke helt i tiden (ved faktisk heller ikke, hvordan jeg rent praktisk skal gøre det... webhaj - det er ikke mig).

Vil du ikke hjælpe mig. Smid en kommentar om, hvorfor du kommer forbi, så jeg forhåbentlig kan blive klogere på, hvor jeg skal ligge mine kræfter. Jeg har også forsøgt mig med en afstemning, så min mormor også kan være med. Den er lidt plat, men jeg vil undskylde mig med, at sådan er jeg også selv. Især når jeg er overtræt. Afstemningen kører indtil næste søndag. Måske bliver jeg så klogere på, hvordan jeg skal fortsætte.

PS! Please skriv eller stem, ellers bliver jeg nødt til at slette dette indlæg af ren og skær flovhed over at ingen gad kommentere på det.

5 kommentarer:

 1. Hejsa c",) Jeg er selv tvillingemor, og jeg synes simpelthen det er skønt at læse dine indslag, fordi de ofte handler om emner/tanker, som jeg selv har overvejet c",) Endvidere bor jeg i Hadsten, så jeg synes det er rigtig godt med inspiration til hvad man kan lave når man er på barsel i Aarhus og omegn c",) Så tusind tak for underholdende og inspirerende læsning c",)

  SvarSlet
 2. Hej! Jeg kom lige forbi, fordi jeg gerne ville købe en pizza... ;-) Arj, pjat! Jeg 'fandt' dig inde på mama.dk, og så hoppede jeg herover, hvor jeg nyder at følge med i livet som tvillingemor. Er ganske ligeglad med, hvad man laver på barsel i Aarhus (ja, det ER mærkeligt med de a'er), da jeg bor i Kbh, og jeg er desuden ankommet så meget for nyligt, at jeg vist 'kun' har fået fornøjelsen af Camp Chaos. Og det er en fornøjelse! :-)

  SvarSlet
 3. Hov... Og nu lød det som om, jeg ikke gider læse de indlæg, der måtte være om barsel i Århus. Det gider jeg altså godt, for jeg har venner, der bor i Aarhus (hvis nu man skriver a'erne hver anden gang, er det så ikke godt nok, tror du?). Jeg mente bare, at mit primære formål med at komme herind ikke er for at læse om barsel i Århus. Giver det mening? Eller skal jeg bare tie stille nu?

  SvarSlet
 4. @Vibeke: Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar - især når den er så venlig :) Jeg håber, at jeg kan blive ved med at ramme emner, du synes om. Skriv endelig, hvis du synes, der mangler noget!

  SvarSlet
 5. @Øglemor: Dem med ananas er udsolgt. Men du kan få en med bearnaise, dem er de nemlig ret tossede med i Jylland og Mama Mårslet vil gerne tækkes masserne. Synes bestemt du har fat i noget med at skrive Aarhus med Å halvdelen af gangene. Det tror jeg godt vores borgmester Nikolaj Wammen kan se det rimelige i.

  SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...