søndag den 10. april 2011

8320 Happiness

Jeg prøver, at være en konsekvent mor, som ikke bryder sammen i krampelatter, når Miriam siger ting, som en rigtig mor ikke ville grine af. Eller når hun laver ting, hun ikke må og efterfølgende ser så uskyldig ud, at en samlet jury ville frifinde hende selvom hendes skyld stod malet med kæmpetyper.

Men det er altså svært. Nogle gange. Som i dag, hvor hun "hjalp" mig med at vaske gulvet i køkkenet (røvsygt I know, men alt sætter sig fast på det åndssvage gulv, og Clara og Rosa finder alle krummer og klamme gulerodsskræller - og det der er værre - og spiser dem, hvis vi ikke vasker konstant) og følgende seance fandt sted:

Miriam: GI' MIG DEN! (Den = moppen)
Mig: Miriam, sådan skal du ikke tale til mig! (ret skinger stemme, iført stram hønserøvsmund og plovfuredyb panderynke)
Miriam (uden tøven): Du skal heller ikke tale sådan til mig! (tro kopi af mores ansigt - bare uden rigtige rynker)

Jeg prøvede at holde stand. Men om det er det gode vejr, der bare generelt har fået mig til at sænke paraderne og finde jeg-har-overskud-til-det-hele-også-flabede-møgunger moren frem ved jeg ikke. Men det endte i store smil fremfor mig der skælder ud og Miriam der forvises til sit værelse (ja, sådan gør vi altså den slags herhjemme).

Jeg vil have mere sol, varme og weekend. Det giver 100% mere 8320 Happiness hele vejen rundt på matriklen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...