onsdag den 27. april 2011

Babylogik for dumme forældre

Hvis du forvilder dig, forbi vores hus, og du synes, det lyder som om, der er ét eller flere børn, som er ved at blive myrdet, så kan jeg berolige dig med, at det bare er mine børn, der allerede tidligt i livet har en højt udviklet dramatisk sans.

Det er jo totalt babylogik for dumme forældre, at man som knap 1-årig selvfølgelig ikke behøver at få skiftet ble på puslebordet eller blive tørret om munden efter man har spist. Faktisk kan man også sagtens drikke selv af kop og spise maden helt uden hjælp. Det er jo ligegyldigt det mestelidt lander på gulvet. Mor og far samler jo op bagefter alligevel. Det er faktisk også helt uforståeligt, at man ikke bliver taget op, det sekund man slår øjnene op.

I det hele taget tror jeg Clara og Rosa vil mene, at det er forbudsland at bo i lige netop det hus, hvor de vokser op. De må ikke engang kravle ind i opvaskemaskinen, hive skraldespanden ud, smage på ledninger, batterier, fjernbetjeninger, hive sider ud af bøger, spise ryggen af bøger eller bare smage på lækre hjemmestrikkede godbidder.

Næh nej, i stedet skal man have tøj på, klippet negle og der er ikke engang nogen, der siger tak, hvis man rydder op på bordet efter sig.

Når man bor sådan et sted, så er der da ikke noget at sige til, at man hyler op over de mindste ting er en lille bitte smule utilfreds, vel?

2 kommentarer:

  1. Narharj. Det er der nemlig ikke noget at sige noget til. Sikke et sted!

    SvarSlet
  2. Haha - nej, det er mega-nederen at være barn i vores hus.

    SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...