torsdag den 14. april 2011

Dåb, cupcakes og konkurrence

Nå da da, så skal der dyppes royale tvillinger i dag. Hvordan det er gået forbi min næse er en gåde. Nå nej, det er faktisk slet ikke nogen gåde. Jeg er bare steget af det tog, der holder sig orienteret om, hvad der sker uden for vores matrikel. Hvem er egentlig statsminister?

Jeg er faktisk på arbejde og holder bare liiiiige en lille "hvad-mon-der-sker-på-min-blog"-pause. Jeg skal arbejde sent i dag og i aften skal jeg til et arrangement med Julia Lahme og Christina Wedel, hvor jeg skal spise cupcakes og drikke vinblive meget klogere på, hvordan man udtrykker sit personlige brand gennem sin stil. Personligt brand... hmmm... nå, men der er altså kage og vin, det må tælle for noget. Glæder mig meget, for jeg kunne godt bruge lidt inspiration til min garderobe. Har rendt rundt i graviditetstoppe fra Mamalicious lidt for længe nu (3 år *host host*). Desuden er jeg spændt på at se og høre "giraffen" Julia Lahme. Gad vide om hun ville blive glad eller lidt fornærmet, hvis jeg fortalte hende, at jeg har hendes bog "Hvor lagde jeg babyen?" liggende på badeværelset?

Er også en smule nervøs, for jeg skal alene afsted, og jeg har en mistanke om, at jeg kommer til at føle mig meget malplaceret. Bare de nu ikke bruger mig som den ekstremt gode eksempel på ingen stil... Føler mig altid lidt klodset og utilstrækkelig blandt velklædte, succesfulde kvinder, der arbejder inden for modeindustrien/kommunikationsbranchen. Kan allerede se og høre mig selv blive afskrevet som en gammel dame, når jeg præsenterer mig som fuldmægtig ved Aarhus Universitet og mor til tre børn. Det er der sgutte meget glamour over.

Nå Rikke, du har da virkelig ja-hatten på i dag hva'!?

Men ved I hvad? I aften når jeg kommer hjem, så sker der noget spændende på min blog. I samarbejde med min skønne tvillingemødregruppe er der nemlig lagt i kakkelovnen til en rask lille KONKURRENCE! Og I kan vinde et lækkert junior sengesæt fra Smallstuff i valgfri farve, som den skønne webshop babygaven.dk har været så søde at sponsorere!

Temaet for konkurrencen er: Gæt et tvillingepar.

Vi ses!


**** Kl. 23.41
Det kan godt være at jeg havde nej-hatten på, da jeg skrev dette indlæg tidligere i dag... Men så mødte jeg Julia og Christina og blev simpelthen så glad i låget af deres kloge og sjove foredrag. Det var et helt utroligt godt arrangement og selvom jeg sad stiv som en saltstøtte, da jeg kom gik, jeg derfra med min knitrende pose og følte mig helt høj. Retail therapy - it really works! Jeg brugte lidt for mange penge, og jeg kunne have brugt ti gange så meget. Men aldrig har jeg fået så god service som i thevicshop.dk hvor arrangementet blev holdt. Og jeg bliver helt sikkert the hottest mama on the block i min nye Rützou skjorte. Fåååårk, den er lækker.

2 kommentarer:

  1. Ville gerne have været med til det der arrangement, men var for sent på den med tilmeldingen. Fedt at du nød det. Du må da lige vise den der Rützou jakke frem på bloggen :)

    SvarSlet
  2. Hej Tanja. Der kommer vist et lignende arrangement i løbet af maj. Jeg synes du skal tage med! Er stadig meget forelsket i en buksedragt jeg også prøvede, men jeg tror ikke den er så forenelig med fedtede børnefingre - og det er vist for få trendy haveparties med kulørte lamper vi skal til, hvor den kunne komme i spil. God idé med billede af skjorten! Det må jeg lige få gjort.

    SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...