torsdag den 7. april 2011

Den geniale idé

Nogle gange får jeg ideer, der simpelthen er så gode, at jeg får helt åndenød af min opfindsomhed. Det er oftest emner jeg vil skrive om, eller formuleringer som vil ryste (blog)verdenen med deres kreativitet og opfindsomhed.

Fordi jeg i øjeblikket hvor tankerne roterer i mit hoved, ikke er i tvivl om at emnet eller formuleringen, har ætset sig ind i min bevidsthed, så ved jeg også bare instinktivt, at jeg ikke behøver skrive det ned. Så god en idé forlader ikke bare sin skaber.

Men quelle surprise - det gør den. Stort set hver gang.

Jeg burde jo snart vide, at hvis det ikke står på skrift, så glemmer jeg det i det øjeblik jeg mister koncentrationen - gerne fordi jeg hidkaldes til at udføre diverse serviceforpligtelser overfor husets mindste beboere.

Faktisk har jeg købt en notesbog, som jeg skriver i, når jeg en sjælden gang husker, at der vist er noget med at min langtidshukommelse er omtrent ligeså veludviklet som Amalies en guldfisk. Det er rimelig old school med en bog, når der er langt større sandsynlighed for, at jeg har min telefon på mig, men der er bare et eller andet over at skrive ting ned på papir. Men måske er det også derfor notesbogen glimrer ved sit fravær af de virkelig geniale emner, formuleringer m.m.

Måske hvis jeg nu får sådan en her, bliver det helt anderledes?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...