torsdag den 21. april 2011

I år tager jeg revanche

Camp Chaos er rykket ud i varmegraderne og tager flere gange dagligt halvdelen af sandkassen med ind, for at bevare Alcudia-stemningen, når solen går ned. Mr. Wack har netop købt halvdelen af den lokale plantepushers tomat-/agurk- og peberfrugtbeholdning for at stoppe vores nye drivhus med dem. Vi har grande ambitioner. I år skal vi fandeme have nogle spiselige tomater ud af det.

Jeg har nærmest ikke været udenfor en dør det sidste år. For et år siden var jeg kæmpe højgravid med truthønerne og talte bare dagene til jeg skulle møde dem. De plusgrader der var op til mit kejsersnit blev nydt på terrassen med fødderne oppe. Da pigerne var velankommet, holdt jeg mig til min barselshule indendøre og kiggede kun sjældent ud.  Cool andengangsmor, der tilbragte lange, varme dage med mine nyeste døtre på et tæppe i haven med hjemmelavet saft af bær fra haven - det var så ik' mig. Jeg svedte i stedet tran i hed omfavnelse med vores sofa, mens jeg ammede for livet løs og hældte spandevis af rød saft fra Rynkeby og Marabou med Daim indenborde.

I år tager jeg revanche. Gæster skal nok ikke forvente hjemmelavet saft, men i det mindste kan de få hjemmebragt saftevand på terrassen uden at jeg står og lurer på dem inde fra stuen. Clara og Rosa der sidste år bare lå og gryntede og prøvede at forstå, hvad det var for en planet de var landet på, synes også dette nye udeliv er så uendelig meget federe.Vandmelon til de sultne horder

Happy hour i sandkassen

Rosa kan ikke forstå sit held. Sandkasse er det nye sort.
Happy days

Den lille gartner (bemærk den lidt specielle "halskæde"
og tre (!) Ikea-højstole i baggrunden)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...