mandag den 25. april 2011

Kom arbejdsuge og træng dig på!

Jeg kan jo ligeså godt kalde en spade for en spade. Der er sgutte meget daseferie over at have tre små børn i huset non-stop i 10 dage. Behovsudsættelse er kun et ord forældrene kender og der kommer et tidspunkt hvor man indvendigt skriger på at slippe (langt) væk fra matriklen.

Jeg synes normalt at tiden går alt for stærkt, men ærlig talt så glæder jeg mig til at institutionen åbner i morgen igen, så jeg kan komme på arbejde og nyde min kaffe sammen med kollegaer, der ikke forsøger at hive kruset ud af hænderne på mig eller tørrer næse i mit tøj og forsøger at slibe tænder på min skulder. Og som kun kalder mig Rikke (hvad jeg ved af) og ikke Moaaar!!! - i bydeform.

Og hvis du er mor til små børn og ikke har det på samme måde, så håber jeg, du lyver. Bare lidt. Please. Ellers får jeg mega-dårlig samvittighed over at være nomineret til verdens-værste-mor helt alene.

Mimsen er vist også ved at være klar til at se andre børn på hendes alder, for når hendes små søstre brokker sig, kigger hun strengt på dem, og siger med de mest ynkeligt rynkede bryn: Hold så op med det pylle! Og når jeg siger, jeg elsker hende, får jeg samme tur: Hold så op med det elskeri!


Så arbejdsuge, kom endelig og træng dig på, her skal du ingen modstand finde.

3 kommentarer:

 1. du skriver altså på en ret underholdende måde :)

  SvarSlet
 2. Indrømmer blankt; Jeg har det HELT på samme måde. Sluttede lige påskeferien af med at have børnehaven på besøg til 4 års fødselsdag. Lyder overskudsagtigt....meeeen, det var det ikke.

  Har fundet en Must have bog for en "mor-til-mange". Den handler om at blive mor for 2.gang, er skrevet af Karin Heurlin og har den perfekte titel "Hvornår er det min tur til at skrige?"

  Håber du nød din kaffe idag :-)

  SvarSlet
 3. @Ditte Marie: Det tager jeg som en kompliment, når det kommer fra dig :)

  @Maria: Jeg elsker titlen. Men hvis hun ikke har prøvet at skrige om kap med minimum én af sine børn, så synes jeg da hun har pænt godt styr på det :)

  SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...