søndag den 17. april 2011

En dag alene med ældsten

Vi er på vej mod konfirmation i Herning med mødetid kl. 12.30. Standardkonstellation med far der kører og mor, der sidder parat til at dele (tude)kiks og vand ud til tropperne bagi. Vi skal være væk i maks 8 timer, men vores Toyota Verso er pakket med udstyr nok til at vi nok kunne være væk i en uges tid uden at skulle vaske undervejs - til ungerne forstås. Vi har nemlig kun det gode tøj vi har på, og der er nok større chance for at vi mangler noget til os selv en ungerne. Det tager halvanden time at køre derned og hvis de 10 minutter vi har kørt sætter standarden for turen, så kommer det til at gå fint. Jeg er overtroisk, når det kommer til at sige sådan noget højt, så jeg har sikkert jinxet det og når vi drejer ud på motorvejen bryder all hell nok løs.

Jeg har min nye Rützou skjorte og neglelak på (næsten uden helligdage woop woop!) og føler mig for første gang i lang tid rigtig pæn. Vi har faktisk alle søndagstøjet på og det skriger vist "vi skal til "familiefest" til himlen. Det skal nok blive hyggeligt og fordelen ved at have vores tre små trunter med er at der er nok af hænder til at tage over.

I fredags havde jeg en af mine sidste fridag inden det nye ferieår. Jeg havde planlagt at Miriam og jeg skulle holde fri sammen alene og på udflugt. Vi tog først ned og besøgte en veninde, der lige har fået en dejlig lille dreng og bagefter til AQUA i Silkeborg. Det er ikke det største (eller mest spændende) akvarium, men der var næsten ingen gæster den dag, så Miriam fik lov til at fodre både fisk, mink (ved ikke lige helt hvorfor de har sådan nogle) og krybdyr.

Var jordens stolteste mor, da hun uden at blinke med øjnene fodrede mink med døde mus og levende kæmpemelorme. Og så legede vi på den fantastiske legeplads udenfor og grinede så jeg havde helt ondt i maven. Og Miriam kyssede og krammede mig og fjollede rundt og jeg selv var bare konstant varm om hjertet over hvor dejlig en dag det var. Utroligt hvor nemt det også er, når der ikke er bleer der skal skiftes, munde der skal håndfodres eller kroppe der helst skal sidde på arm.

Det er helt sikkert noget jeg/vi skal til at gøre noget mere. Clara og Rosa er nok lidt for små endnu, men på sigt kan det jo sagtens lade sig gøre.

Hvad gør I andre der har flere børn? Er I gode til at tage jeres børn med på tur enkeltvis?

3 kommentarer:

 1. Sådan - hele bagsædet sidder og snorker i utakt stik mod forventning. Pyha - så ankommer jeg alligevel ikke til festen helt gennemblødt af stresssved. Tak unger!

  SvarSlet
 2. De der bilture, egå? De er bare SÅ stressende! Bare tanken om dem kan give mig koldsved, især fordi vi har en søn, der ikke kan pacificeres med en sut, så når helvedet bryder løs, bryder det bare LØS, og der er intet at gøre. Nå, jeg håber, I når hele vejen frem uden ballade.

  Jeg laver rigtig mange ting alene med Gustav. Det er lige så meget mit som hans behov. Det kæmpe savn efter ham, som jeg opbyggede, mens Villads var lille, skal jeg kompensere for nu. Så vi tager tit i svømmehallen, i Zoo, på besøg eller bare et smut ud i legehuset og læser en bog. De er sgu så søde, når man er alene med dem ... ;-)

  SvarSlet
 3. Svømmehallen Louise... åh gud, jeg gruer stadig ved tanken om at skulle skrue mig ned i noget spandex...

  SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...