søndag den 24. april 2011

Ramt af den gule feber

Der er gået (påske)gul-i-den rundt omkring i blogland. Flødebollerne, Her i huset og Sneglcille er alle ramt at den gule feber. 

Også herhjemme, hvor Clara er den (lige)glade indehaver af et par gule hjemmefutter fra Enfant (hvis du kalder dem for nikotingule, får du en lammer).
Totalt trendy hjemmesko dér!

Hun kan godt nok ikke passe dem endnu, da jeg var lige optimistisk nok, da jeg købte dem, og det er åbenbart faux pas at lægge såler i hjemmesko til helt små børn - for de skal jo passe (sagde den mildt forargede eskpedient i skobutikken, da jeg jagtede såler)!

Ikke noget med voksetillæg der. Nå. Hvem havde glemt at fortælle mig det? Børneskopolitiet dikterer jo 1-1,5 cm voksetillæg, så barnet kan vralte rundt som en klovn i cirkus de første par måneder. Bødeforlægget kommer i form af en dyr regning, når ungen er vokset ud af skoen - eller hvad? Det tenderer faktisk børnemishandling at give dem sko på der passer.

Nå, men tilbage til den gule farve. Jeg er selv blevet smitten med den og skal proppe alle mine unger i gult tøj fra nu af og til efteråret. Jeg har endda selv to bluser jeg regner med at tage på.

Og det bringer mig til noget jeg grinede meget af, da jeg var ung og troede jeg skulle tilbringe resten af mit liv med at lave noget på en musicalscene sammen med Stig Rossen. Det hedengangne Børneradio stillede på et tidspunkt en række dybt eksistentielle og filosofiske spørgsmål ala: Hvad vil du helst: Spise en lort eller gå i gult resten af dit liv? Det grinede vi meget af dengang. Og alle overvejede seriøst om de ikke ville æde lorten og undgå gult.

Jeg arbejdede en kort overgang for Bestseller, da jeg var nyuddannet. Jeg kan huske, at jeg var meget overrasket over, at der var forskellige kollektioner af tøj til de forskellige lande. Fx var Holland vilde med orange og hver sæson havde nye styles, som man i alle andre lande ikke ville fanges død i. Ikke engang webbureauer er vilde med orange længere, som de var engang, hvor alle hjemmesider med respekt for sig selv havde orangemenuer, faner, skrifttyper m.m. (undtagelsen er så Blogger, der stadig synes at orange er da shizzle). Hvis orange bliver det nye sort, så please shoot me, hvis I ser mig i farven (også hvis jeg hopper i noget laksefarvet...).

Nå, men fordi gult er det nye sort eller lilla eller en anden valgfri mode-farve, så kommer her lige et udvalg af gule styles fra your truly (inkl. links).

Lidt til alle de gule indkøb - Pogga taske i økologisk bomuld
Lidt gult til kaffen fra Royal Copenhagen (når jeg nu ikke kan finde den lilla variant)
Barbapapa frottéhagesmæk med pivebold (hvad den så ellers skal gøre godt for...)
Gul frottékjole fra Holly's

Gul sommerhat fra Mini A Ture
Skøn gul body med snegle fra Krutter 
Gul frottébuks fra Småfolk

Røjsere fra Bundgaard


Nææææhhhh! Angulus!
En pigesandal i en anden prisklasse, men lige skøn

Ikke mere gult herfra. Promise.

3 kommentarer:

  1. Åh gul er da en dejlig farve, jeg har et par veninden der længe har været inde i den gule fase. dette har udmøntet sig i at de har en lille duel kørende om hvem der kan finde de flotteste gule ting. Jeg vil sige du er godt med, sammen med den fine kavalkade du lige har vist i indlægget.

    SvarSlet
  2. Det lyder da som en spændende duel dine veninder har gang i. De har vel ikke tilfældigvis en blog, hvor de fremviser deres fund? Og mangler de en uvildig dommer?

    SvarSlet
  3. Øj der er mange fine ting!

    SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...