søndag den 3. april 2011

Surburbia rocks!

Gik der lige tre dage?

De sidste mange vinterkolde måneder har jeg flere gange tænkt, hvorfor det egentlig var vi flyttede væk fra Århus og ud til surburbia? Selvom vi kun bor 12 km væk fra byen, så føles det som om vi har boet på indlandsisen uden kontakt til omverden. Al sneen og kulden har ikke ligefrem gjort det nemmere at komme rundt - især ikke med en tvillingevogn. Jeg skulle hilse og sige, at det godt kan være at sne er smukt på landet, men jeg ville gerne bytte med det grå sjap i byen, for at kunne komme rundt uden at have haft brug for et bæltekøretøj.

Måske er det fordi jeg har bandet og svovlet så meget over sneen, at Miriam er begyndt at sige "for pokker", når hun tager støvlerne på og de driller hende.

Nå, men efter Frøken Tø havde en hed affære med Snemand Frost i løbet af marts, og vintergækker og erantis er piblet op af jorden, ganske som myrer vil gøre det om kort tid, så får jeg akut trang til at benægte, at jeg nogensinde har tænkt sådan. Surburbia rocks!

Clara og Rosa har indtil de startede i vuggestue for en måned siden ikke prøvet at være ude, undtaget når de sov i barnevognen eller blev båret fra hus til bil. Jeg tror, de synes det er fagre nye verden, der åbenbarer sig for dem.


Skal vi aldrig uden for den her stue? (Clara tv)

Clara er endnu ikke overbevist om sandkassens kvaliteter
(inkl. obligatorisk 11-tal under næsen)
Jeg smager bare lige på varerne...
Halløj, hvorfor har I holdt det her sand hemmeligt for mig?
Den her ske er bare så meget større og mere uimodståelig
end dem de giver mig inden for...
Og jeg kan spise HELT selv!
Jeg slikker den lige ren...
Mmmm... crunchy!
4/5 af Camp Chaos i den udendørs kravlegård
Tror det er Clara, vi skal satse på 
som  aspirant til Flying Superkids 
(det er muligvis også lidt svært for Rosa at bevæge sig 
efter et ukendt indtag af strandsand)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...