torsdag den 26. maj 2011

Blogger - du er ikke min ven...

For hede hulen helvada og det der er værre. Blogger er bare ikke min ven i tiden. Jeg kan ikke få lov til at oprette indlæg på min blog (og nej, det er ikke engang en dårlig undskyldning) uden at jeg bliver promted for password flere gange end fly bliver aflyst pga. askeskyer fra Island.

Nå, har så lige været forbi Bloggers Known issues for Blogger-side hvor de i tirsdags skrev:

We're investigating an issue which is preventing login and comment posting for some users, and hope to have a fix shortly.

Thanks for your patience in the meantime


Tålmodighed - hvem, hvad, hvor??? Jeg er ved at få kuk af det. Er I klar over hvor mange guldkorn jeg brænder inde med? Ikke kun på min egen blog, men også på alle de blogs jeg følger og føler ubændig trang til at kommentere på i tide og utide. Måske nyder de i virkeligheden roen. Har arbejdet længe nok med it-udviklere til at vide at beskeden: "we hope to have a fix shortly" svarer nogenlunde til at sige: "vi aner ikke hvad der er galt og det kommer sikkert til at tage laaaang tid før vi har en løsning".

Nå, nu prøver jeg med et indlæg via min mobil og håber på at kunne gå bagom systemet. Jeg føler mig helt udelukket af det gode selskab, fordi jeg ikke må logge ind på min egen side eller kommentere. Snøft!

Kryds fingre for at der rent faktisk er en løsning på vej for os stakler der er ude i kulden (er det virkelig kun mig?).

4 kommentarer:

 1. jeg kunne heller ikke logge på! Jeg kunne uden bøvl logge på min gmail konto, men ikke på blogger. Men jeg fik løst problemet da jeg gik op og slettede cookies. Så ville blogger endelig tage imod mit login.
  Gå ind i "sikkerhed", derefter "slet browser" og så vælg "cookies". Jeg håber at det virker for dig også!!!!! det er ikke sundt aat brænde inde med guldkorn! Jeg er meget taknemlig for dine guldkorn!

  SvarSlet
 2. Voila! Nu har jeg slettet alle de cookies jeg kunne komme afsted med. Væk med dem. Heraus! Tak for tippet! Jeg tror faktisk det er med guldkorn, som med prutter. Hellere ude end inde.

  SvarSlet
 3. Irriterende, at Blogger skal drille sådan! Har læst hos flere, at de oplever problemer, men indtil videre (siden hin maj-dag, hvor de valgte at slette et par indlæg og en del kommentarer) er det gået fint. 7-9-13.

  Men velkommen tilbage. Nu lysner det forhåbentlig :-)

  SvarSlet
 4. Suk. Jeg har stadig problemer, også selvom jeg har slettet cookies på både PC og Mac. Så nu er jeg bare sur. Hrmphf! Heldigvis er der et par måde at komme bagom systemet ved at sende blogposts via mail (hvilket jeg endnu ikke har prøvet) og via en BlogPress app på min iPhone. Det er bare ikke helt det samme :)

  SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...