tirsdag den 10. maj 2011

De tre små frøer

Hver aften inden jeg går i seng, er jeg lige inde og kigge til alle tre piger for at se om de ligger varmt og ikke har brækket sig ud over det hele. Udover at de ligner små engle, når de sover og først gror deres horn om morgenen, så ligger de på de særeste måder. Miriam er den menneskelige kringle, når det kommer til sovestillinger. Synes ofte vi vikler hende ud af "sig selv" eller lister hendes ene ben ud fra mellem tremmerne. Mr. Wack får desuden halvdårlige nerver når hun sover hos os, da hun kaster sig rundt i sengen som en arrig lille krokodille, der kæmper med sit bytte.

Clara og Rosas sovestillings-repertoire er endnu ikke så udviklet. De ligger helst med snuden helt oppe i et hjørne. Men især Rosa er begyndt at gøre som sin storesøster og ligger ofte helt nede i fodenden.

Jeg ville desuden ønske, jeg kunne tage billeder i mørke, for her til aften da jeg "gik min natterunde" lå de alle tre som små (døde) frøer dvs. på ryggen og med fodsålerne samlet og knæene spredt ud til siden. Det så mere sjældent end kønt ud, men fååårk de er cute alle tre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...