søndag den 8. maj 2011

Det ultimative skønhedstip for kvinder med små børn

... OK, måske ikke ultimative, men i hvert fald en slags god nyhed for de fleste kvinder med små børn.

Nu er kvinder på barsel og kvinder med små børn nok ikke ligefrem prime target i skønhedsindustrien - selvom der, hvis jeg tager udgangspunkt i undertegnede - er nok at pynte på. Pandaøjne, mascara på ét øje, hår med shampoo-rester fordi jeg lige skulle ud og stoppe et par grådsudbrud i en barnevogn, mens jeg var i bad og en meget kedeligau natural fremtoning sådan generelt, må da siges at efterlade room for improvement.

Nå, men selvom jeg sjældent gør ret meget andet end at svinge mascarabørsten, så kan jeg faktisk rigtig godt lide neglelak. Med det på, synes jeg, at jeg lidt ligner en, der går op i sit udseende. Problemet er bare, at det helst skal ligges på om aftenen, når pigerne er lagt - og så glemmer jeg ofte at få det gjort, fordi jeg sidder og sover i sofaen med savl ned af kindenbestiger Mount Vasketøj eller blogger. Eller også får jeg det ikke taget af, så det begynder at se ret træls ud.

Men nu er skønhedsindustrien, uden sikkert at ville det, faktisk kommet med en kærkommen håndrækning til os, der bare ikke kan få timerne til at række til andet end at få vasket hænder efter vores toiletbesøg.

Håndsrækningen er: Cracked Effekt Nail Laquer!

Til jer der aldrig har hørt om dette mærkeligegeniale produkt, så er det i alt sin simpelthed en neglelak, som "sprækker" når man tager den på og få ens negle til at se rimelig trælsesmarte ud. Jeg så det første gang hos Sneglcille og tænkte lidt: A hva'? Skal det nu være moderne? Men der gik faktisk ikke ret lang tid, før jeg så mulighederne for sådan en som mig - og andre mødre til små børn.

For hvis cracked nail laquer nu skal være det nye sort, så har andre mødre som jeg, pludselig muligheden for at være trendsættere og firstmovers inden for andet end bleer og babymad. Tænk over det, hvis grimme negle er da shizzle, så kan man jo lade sit neglelak blive siddende på til al evighed og bare henvise til at man er frontløber inden for skønhedsindustrien. I love it!

Man kan få flere forskellige farver for 39 kr. i Matas fra Depend, hvis du vil prøve selv. Det tager faktisk ikke ret lang tid. Til gengæld skal man vist øve sig på at få det rigtige swung med penslen, for det bliver hurtigt klumpet. Måske er det bare fordi den er lidt for billig.
Mega-meget med-på-moden-mor dér!

Jeg ved ikke helt, om jeg synes det er pænt og det kræver vist helt kortklippede negle, hvis man ikke skal ligne en der har en rød lampe hængende ved indgangspartiet. Skal også lige abstrahere fra at det lidt minder mig og plakaten fra min all-time den-skal-jeg-aldrig-se film: Saw II. Til gengæld elsker jeg, at jeg fremover uforvarende kan se smart ud - selv med ugegammel rester af neglelak på og/eller neglelak, der er blevet tværet ud, fordi man lige skulle ind og trøste eller give et barn tøj på mens det tørrede.

What's not to like (ud over det åbentlyse, at det ser lidt grimt ud)?

2 kommentarer:

  1. Wehuuu.... GENIALT!!! Tænk, så har man gået her og været topmoderne, uden at vide det. Betragter faktisk lidt mig selv som en trendsætter nu. Så det nye sort må blive: Mascara på et øje/mascara ned af kinderne, Tøj der vender med vrangen ud og er plettet med madrester, samt utroligt fladt/glansløst hår stylet med havregrød.

    Ses fredag i "grisen" ;-)

    Maria

    SvarSlet
  2. Jamen Maria, i den tid jeg har kendt dig har du helt sikkert været firstmover inden for "tøj med vrangen ud ad" - men du får det til at se skødesløst boheme-agtigt ud på den mega-trendy måde. Jeg glæder mig til at se dit nyeste styling-tip på fredag!

    SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...