mandag den 30. maj 2011

Hvad har du så bedrevet på 7,5 time?

Nå jamen altså, så var vi jo nogen, der havde været så lallende jubeloptimistiske at melde os til et mini-sykursus her i maj, fordi nogen lokkede (og ja, du ved godt, hvem du er). 3 x 2,5 time lød faktisk af meget og mon ikke man måske kunne nå at sy en suuuupernem spencer til sig selv?

Og kunne man så det?

Nej. Det kunne man ikke. Overhovedet.

Og ja, nu vil I garanteret se, hvor langt jeg er kommet på 7,5 time.

Og må I så det?

Nej det må I ikke.

Mest af hensyn til jer selv, for jeg kunne godt frygte at I ville få akut trang til at prikke jeres øjne ud med en døv gaffel. Eller også ville det selvfølgelig booste jeres selvtillid, så I tænker HA! det kan jeg da sagtens nå på den halve tid og uden symaskine. Det første er for dumt og det andet urealistisk tror jeg. Derfor skåner jeg jer for synet.

Men jeg kan fortælle, at der mangler et ærme, et andet er syet skævt på og at jeg har to dele, som skal vendesys (whatever that is?), noget skråbånd der på en eller anden måde skal monteres og nogle knapper, der skal laves huller til og sys i. Tror der er større sandsynlighed for at Lille Lars udskriver valg i morgen, end at jeg nogensinde bliver færdig on my own. Bare det at sy og pille op er et Sisyfos-arbejde i sig selv, og et arbejde der burde kunne holde mig beskæftiget i nogen måneder frem.

Aaaanyways. For at gøre en kort historie lang. Der starter et sykursus til efteråret som jeg kunne starte op på. Mest fordi jeg er pissestædig. There I said it. Det kan sq da ikke passe, at jeg godt kan finde ud af at stykke tre børn sammen uden brugsanvisning, men at sætte ni stykker stof sammen til noget, der kan bruges, det rækker evnerne åbenbart ikke til. Det var i hvert fald ikke logisk sans, jeg fik i dåbsgave.

Mens jeg stod og bandede og svovlede (i det skjulte) og kastede våde hundeøjne efter underviseren på mit sykursus, så fik Mr. Wack fornøjelsen af at Clara lærte at rejse sig ved ting og i sengen. Ja, hun er altså ikke den hurtigste baby i blogland, når det kommer til motorik, så et år (og en måned, men hvem tæller...) gammel lærte hun hvad benene også kunne bruges til (udover at sparke ud med, når man ligger på puslebordet). Hun kravler stadig ikke, men har sin egen booty style, som hun forcerer gulv og karme med. Men nu er de begge ét skridt tættere på at gå og hvad betyder det så egentlig at moren er crap til at håndtere en symaskine. Det er derfor vi har H&M, so we don't need to (derfor irriterer det mig stadig grænseløst at jeg ikke er blevet færdig. HRMPH!).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...