lørdag den 14. maj 2011

Hvordan ville du spise en elefant?

OK - hvad skete der lige for Blogger? I to dage har jeg ikke haft lov til at komme bagom interfacet og begyndte at få en lille smule klamme hænder. For jo, jeg har faktisk taget backup af min blog - det er bare ikke sket de sidste par måneder og mange ord er hamret ned i tastaturet siden. Faktisk er jeg ret sløset med back-up sådan generelt, og det er jo faktisk ikke særlig smart, for det er noget med at man kan miste ret mange data, fx billeder fra barnets første leveår... har jeg hørt. I øvrigt ville jeg være pænt fåååked, hvis Google besluttede sig for at tage penge for deres ydelser. Stort set alle online ydelser jeg bruger er "Powered by Google" lige fra min mail til billedbehandling og ja, min blog. Google please stay my friend.

Faktisk er jeg i gang med en overspringshandling af de lidt større. Jeg har nemlig været letsinding og har meldt mig på et ultrakort sykursus tre mandage her i maj... Jeg ved ikke helt hvordan det skete, men en af mine syngepiger fik mig lokket med og lovede at der var plads til alle - også dem, der er i tvivl om de kunne bestå sykørekortet igen. Så der så man så lige mig stå i en stofbutik i formiddags og prøve at lyde overbevisende da jeg købte stof til en spencer til mig selv inkl. FliseLine (ja, jeg ved godt det staves anderledes, men det der ser sjovere ud) og knapper. Knapper??? Er noget spændt på, hvor lang hende sydamen bliver i ansigtet, når det går op for hende, at hun kunne få en orangutang til at sy en brudekjole med slæb i helsilke hurtigere (og pænere vil jeg tro) fordi jeg tredje og sidste gang stadig kæmper en indædt kamp med at klippe mønstret ud. Jeg har mega-meget præstationsangst. Vil næsten hellere gå en tur ned af strøget i badedragt.

Det lød ellers som sådan en god idé, dengang jeg for nogle måneder siden meldte mig til. Men når elefanten står langt ude i fremtiden, så ser den ud til at den kan spises med pinde som et stykke sushi. Men så fik jeg ikke rigtig gjort noget ved det, altså øvet mig eller fundet ud af, hvordan man egentlig klipper stof ud eller laver knaphuller og pludselig står elefanten inde i stuen og er altså ikke lige sådan at gabe over.

Men altså jeg har fået anvisninger om at zik-zakke stoffet og vaske det inden jeg skal i gang. Klokken er lidt mange, men når huset vågner i morgen, så er mit bud at jeg ikke får tid til at koncentere mig om at tråde en symaskine. Må hellere komme i gang.

Engang (vi taler 5. eller 6. klasse) syede jeg faktisk et sæt neonfarvet joggingsæt med applikation und alles. Kæft, den var smart. Hvor svært kan det så lige være at lave en bette (OK, så ikke helt bette) ensfarvet kjole?

5 kommentarer:

 1. Når du finder ud af, hvordan den der elefant skal spises, så siger du lige til, ing'? Jeg har en helt ny symaskine stående i vores 'spisekammer' - i æske und alles. Der har den stået siden jul, og hver gang jeg tænker, at NU skal jeg altså i gang, får jeg lidt panikangst og svedige håndflader.

  Og når jeg engang ENDELIG får taget mig sammen til at pakke den ud, vil jeg vædde med, at der mangler sådan noget halløj som spoler til undertråd (er der ikke ngoet, der hedder det?) og andet, der kan få projektet til at gå i stå igen. I lang tid. Suk...

  Men props til dig, fordi du skal i gang med en spencer. Jeg kan end ikke overskue en sutteklud lige nu. Og er blevet helt i tvivl om, hvordan dælen jeg nu skal sørge for, at jeg klipper lige, når jeg engang skal til at klippe i noget stof. Jojo - det skal nok blive sjovt (!)

  SvarSlet
 2. Hey, sejt med sy-kursus. jeg er faktisk igang med et par bukser til vera lige nu, jo jooo, nu må vi se om de nogensinde bliver færdige :-)

  Forresten, hvordan "backer du din blog op"? Det ku være man skulle prøve den slags ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg har fulgt med i din blog i lang tid, og nu har du altså inspireret mig til at oprette min egen blog :)
  Tager hatten af for dig - du gør det sgu godt med 3 tøsepiger :)

  SvarSlet
 4. @Øglemor: Må indrømme at jeg ikke har fundet de vise sten endnu. Jeg har til gengæld fået udvidet mit sprogrepertoire med ord som "æg-kant" og "luv". Ingen af hvilke, jeg aner, hvad er for noget. Hun nævnte faktisk også noget om trådretning og jeg nikkede bare, selvom jeg ikke fattede en hat af, hvordan man fandt den...

  @Tanja: Under Indstillinger > Grundlæggende, kan du vælge at "Eksporter blog". Derefter skal du bare klikke på "Download blog", så bliver din blog gemt på din Harddisk (bare lige husk, hvor den bliver gemt). Det er en god idé at gøre jævnligt. Just in case (ikke at jeg har prøvet at miste data sådan generelt... host host).

  @Fruen: Ej, hvor dejligt - og tusind tak! Velkommen til blog-land. Jeg har meldt mig som din første faste læser :) Hvis du har det bare en lille smule som mig (og mange andre, tror jeg), så synes du det er lidt mærkeligt her i starten, men don't worry, det kommer lige pludseligt :) Glæder mig til at læse med.

  SvarSlet
 5. Tak - det må jeg prøve :)

  SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...