mandag den 16. maj 2011

Master of needle and thread

Fååårk, jeg er så skidesej, at jeg fremover vil vie min blog til at være en krea-blog! Og I vil blive blæst væk af min kreativitet og vid udi skrædderkunsten.  Jeg overlevede min debut udi skrædderkunsten. Eller, lad mig bare sige - de overlevede mig. Har stadig svært ved at forestille mig at de par klude, jeg fik klippet ud i det stof, jeg havde fundet rent faktisk kan sættes sammen og blive til noget, man kan have på. Det tog mig fx 2,5 time at klippe noget ud, og derefter syede jeg (læs: zigzaggede kanter) i sammenlagt 5 minutter. På en maskine, der i forhold til stedets fuldautomatiske treenighed (også kaldet Pfaff, Singer og Brother) lød som en fiskekutter med to gear.

Men jeg fik da klippet noget ud, selvom jeg ingen idé har om, hvordan jeg kommer videre. Underviseren fremhævede et nyt blad, som hed Burda Easy. Jeg ved ikke i hvilket parallelunivers, de opskrifter er nemme, måske hvis man er Lacroix eller Dior. Jeg følte mig i hvert fald rigeligt udfordret med de stykker knitrepapir, jeg havde nasset mig til af min veninde.

Hvorfor var det i øvrigt lige jeg ikke bare besluttede mig for at lave noget til mine unger i stedet. De er for små til at gøre oprør mod mors hjemmekreationer.

Nå men jeg trucker videre i næste uge, og håber at de 9 stykker stof jeg fik klippet ud forhåbentlig kan blive til et eller andet....

Er jeg den eneste, der har kastet mig ud i projektet, der måske er liiige til den optimistiske side ifht. egne evner?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...