onsdag den 11. maj 2011

Nu som babyhårstylist

Både Clara og Rosa har efterhånden en god manke af blødt, kommunefarvet hår, som de vist har arvet fra mig. De ligner to små trolde, når det kommer op af sengen om morgenen, fordi de har ulleret det helt vildt i nakken og det står ud til alle sider. Det sjoveste er, når de er med på trampolinen, så ligner de mini-Einsteins med hår der står til alle sider (eller ham der Saksehånd måske?). Aaaaanyhow:

I aftes kørte vi samlebåndsbad. I fatter ikke, hvor meget sand der kan rystes ud af vores piger. Selv når vi har rystet dem og fået elimineret de par kilo der er i tøjet og skoene. Efter et bad ligger der en hel lille sandstrand i bunden at karret. Ingen af dem synes det er et kæmpe hit at få vasket håret, så det er noget vi får gjort med lidt truslerlist og snilde. 

Deres hår er så lækkert blødt, når de er blevet vasket. Selvom jeg forlængst har kastet de fleste af mine nagelfaste principper overbord (hjemmelavet mad altid yeah right, ingen sukker før de bliver tre mm-hmm), så er jeg totalt plim-plim-det-må-man-nemlig-ikke-mor og ikke bruger shampoo endnu. Og ve den, der kommer skumbad med duft i deres badevand (ikke også Wack!!). De kan måske dø af det. Eller udvikler i hvert fald akut allergi. Godt så. 

Nå, men tilbage til alt deres garn. I forgårs transmogriffede jeg min blog om til en skønhedsblog med et utroligt nyttigt tip til kvinder med små børn. I dag agerer jeg babyhårstylist og bruger Clara til at demonstrere nyeste trends inden for babyhår.


Bestemt en ny trendsætterfrisure. Babyanderøven.

Den klassiske sideskilning med tjavs
 inspireret af Meg Ryan

Hanekammen er jo oplagt og styles nemt med havregrød svarende til en to-krone

Please lad mig komme i seng! Jeg.Gider.Ikke.Mere.Mor!

3 kommentarer:

 1. Altså... Nu har jeg lige været på et større shopping spree, for at købe ind til drengenes skolebrug. De skal blandt andet have hårbørste, tandpasta, creme, vådservietter, shampoo, balsam(!), sæbe og alt muligt andet med i skole og intet af det kan fås uden parfume. Ikke engang det, der hævder at være allergivenligt! Men min pointe: Brasilianske børn dør tilsyneladende ikke af parfume, så jeg har måttet sluge kamelen og krydser nu fingre for, at mine heller ikke gør. Tilgiv Mr. Wack!

  SvarSlet
 2. Øh Ditte - skal de allerede på kostskole? Måske i Schweiz? Det var da en frygtelig masse ting til en alm. skoledag.

  Og ja ja, jeg skal nok tilgive ham en gang. Æj altså.

  SvarSlet
 3. Ind i mellem ville jeg ønske, at de skulle!

  Ja, det er en forfærdelig masse ting de skal have med - jeg er heller ikke helt sikker på, at jeg forstår, hvad de skal med alt det... ;)

  SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...