søndag den 1. maj 2011

Og vinderen er...

Tah da dahhhh - nu har jeg trukket en vinder blandt de rigtige svar (og ja, I skal læse og se det hele inden I finder ud af, hvem det er nederst i indlægget. Oh well, who am I kidding, scroll bare ned og kig så, når I nu ikke kan vente).

16 ville lege med og tusind tak det! Jeg er vildt imponeret over, hvor seje I var. I min mødregruppe havde vi selv talt om at flere af ungerne lignede hinanden meget og vi var spændte på om andre kunne se forskel. Det må man sige, at I kunne - også selvom der var en slags "snydefirlinger" i blandt.

Inden jeg fortæller, hvem der har vundet det juniorsengetøjet fra Smallstuff (yeah right, som om I ikke allerede har været nede at se det...), som den dejlige webshop Babygaven.dk har været så søde at sponsorere, får I lige de fem rigtige tvillingepar præsenteret. Er de ikke søde?

Mine trunter. Stadig et aktuelt billede. Clara stillesiddende og
Rosa i (konstant) bevægelse. 

Storm og Mynte - Første lækre par af "firlingerne", der desuden tæller...

... Storcharmørerne Frida og Alfred

Skønne, brunøjede Clara og Jacob

Og som rosinen i pølseenden: Dejlig double trouble: Matilde og Villads

Og vinderen er (Trut trutte truuuuuut): CHARLOTTE!


STORT TILLYKKE Charlotte! Håber du bliver glad for sengetøjet!

Du kan sende en mail til mig på rikke@voresbarsel.dk, så du kan få fingrene i 
det lækre sæt junior sengetøj.

Endnu engang tak til jer alle sammen. 


Hvordan fandt jeg så vinderen: Jeg smed en seddel med navnene på jer, der havde svaret rigtigt ned i en skål, jeg lige havde tømt for slik, rodede rundt og lod Mr. Wack stikke nallerne ned for at fremdrage en vinder. Jeg havde også den anonyme med i puljen og var pænt nervøs for trække det "navn", for hvordan skulle man lige sikre at det var den rigtige efterfølgende?

2 kommentarer:

  1. Yeeaahh det er altid rart med en god overraskelse! Og tak til Camp Chaos for god underholdning og brugbare tips, glæder mig til fortsat at følge med. :-)

    SvarSlet
  2. Ja, det er slet ikke så dårligt at få en god overraskelse :) Håber I bliver glade for sengetøjet. Og tak for de pæne ord!

    SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...