mandag den 23. maj 2011

SOS Blogger-kommentar-kyndige!

Jeg har et par gange oplevet, at besøgende på min blog har fortalt mig, at de ikke kan få lov til at lave kommentarer. De forsøger at vælge Google-konto, som deres profil, men det "må" de ikke. Normalt, når man vælger Google-konto som "Profil", så får skal man normalt indtaste et mærkeligt sikkerhedsord før kommentaren bliver udgivet.

Er der andre, der har oplevet dette? Og ved I hvad man skal gøre ved det?

Jeg har ikke haft problemet med min egen mac, men på mit arbejde (hvor jeg selvføgelig aldrig blogger, ama'r halshug chef) bruger jeg pc og der har jeg haft samme problem. Der løste jeg det ved at kopiere min kommentar og genindlæse siden. But still. Jeg elsker kommentarer og jeg vil have dem allesammen!

4 kommentarer:

 1. Hm, det var da underligt. Jeg har nogen steder oplevet, at Google-konto-muligheden slet ikke er til stede, men det er jo bare en indstilling i Blogger, der skal/kan slåes til og fra. Jeg må gerne kommentere hos dig med min Google-konto (er også på mac). Nogle gange fra arbejds-pc'en (ahem) oplever jeg hos nogle bloggere, at siden timer ud, eller at jeg får en eller anden fejl 40, så min kommentar går tabt. Hvis jeg har tid, skriver jeg den så bare igen, og det går i reglen fint. Men jeg har ikke lagt mærke til, om der er noget 'system' i det.

  I øvrigt er det der med 'kodeordet' også en indstilling i Blogger, man kan slå til eller fra. Så vidt jeg husker, er den ikke slået til hos mig, men det kan man selv nemt gøre noget ved.

  SvarSlet
 2. Det er altså lidt underligt. Jeg fik lige en mail fra en der læser med, som netop havde oplevet dette problem flere gange. Måske er løsningen at man refresher siden eller bruger navn/webadresse (hvis man kan undlade at skrive webadresse?) eller anonym.

  Det der kodeord, er det ikke også mest bare for at undgå spam?

  Oh well, tak for kommentaren Øglemor (ruller altså godt på tungen det ord). I luuuve it.

  SvarSlet
 3. Hej!
  Jeg har desværre ikke løsningen på dit problem, men jeg har lige meldt mig som fast læser:-)
  Kh Camilla

  SvarSlet
 4. Hurrah Camilla - velkommen til! Og tak fordi du læser med. Dejligt med en fellow ååaarhusianer :)

  SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...