tirsdag den 24. maj 2011

Undskyld - har du set mine lunger?

Jeg overlevede.
Jeg kom i mål.
Jeg fik min goodiebag.

Og jeg takker Alt for Damernes arrangører for den meget begyndervenlige 5 km rute i Århus. Jeg fik godt nok allerede metalsmag i munden og prikker for øjnene efter de første 150 m, da de havde valgt at starte ruten med en frisk lille bakke. Og Marselisskoven er jo et helvedeskønt sted for 4500 kvinder at løbe i. Masser af dejligt, mudrede stier med samme bredde som spaghetti. Tror nok jeg efterlagde mine lunger et sted mellem 3 og 4 km. Og tålmodigheden omkring 1 km. 

Men det du skal bide mærke i er: Jeg kom i mål. I tiden 31.05. Ja, måske ikke nogen prangende tid, men jeg er mega-stolt. Har kun paniktrænet lidt med min nabo de sidste par uger og det har ikke været nogen fornøjelse. 

Jeg fejrede min triumf ved at tage hjemme og bage 30 boller, som Rosa skal have med i vuggestue i morgen. Miriam havde 40 med i morges og Clara skal have 30 med på fredag... Skidegod planlægning der. Alt sammen thx to you Rikke, som bad pædagogerne om at samle bagetiderne, så vi ikke skulle bage hver uge... Så vi fylder vores Kenwood med kilovis af mel, gær og gulerødder og bager bjerge af boller hver aften i denne uge. Rock and roll life!

I seng med mig. God nat.

3 kommentarer:

 1. Hov, hov, please rephrase. Som omtalte nabo går det mig lidt for nær, at turene ikke har været nogen fornøjelse :-)

  SvarSlet
 2. You go girl, det var da en fabelagtig tid og husk det vigtigste er jo at være med:) By the way, er helt vild med bad ass solbrille billedet, det er da en lækker lille tøs der rocker Mårslet:)

  SvarSlet
 3. @Katja: Ups! Ahem, jeg mener selvfølgelig at selskabet har været udsøgt!

  @Rikke: Vi har lige haft besøg af nogle venner i weekenden og han holdt sig helt uforstående til begrebet: "det vigtigste er at være med". "Friendly competition" var SLET ikke en mulighed. Det var KÆMP TIL DØDEN uanset hvad. Jeg vil personligt helst være en afslappet type, der ikke bliver sur, når jeg taber, men jeg er altså også lidt af den støbning der kaster med spillekort, hvis jeg taber for mange gange eller folk er (efter min mening) hoverer. Så selvom jeg var ganske tilfreds med resultatet i går, så sidder der en lille sur hønserøv inden i mig og siger: hvorfor løb du ikke hele vejen, så var du kommet under 30 min.

  Og tak for kommentaren til Badass Rosa. Hun er en rigtig rebel rebel :)

  SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...