fredag den 17. juni 2011

Claras kravlepotpourri

Hvis du har læst min Twitter-besked denne morgen, så ved du allerede at Clara og Rosa igen igen igen igen ikke er i vuggestue. De skider stadig ud over alt og alle der tør komme i nærkontakt med dem. Andre børn kysser og krammer på dem de holder af. Mine skider.

Nå, men nu får vi den udsøgte fornøjelse af at tage en poop-prøve, så den kan blive undersøgt. Det er sikkert meget nemt, men ud fra alt det papir og alle de "du-skal-huske-at-få-den-rigtige-prøve-i-den-rigtige-pose" anvisninger (OK det var vist essensen af det jeg skulle huske...) har jeg en snigende mistanke om at vi nok skal få det fucket op. Jeg er nemlig utrolig dårlig til at modtage mundtlige anvisninger. Står det ikke på skrift glemmer jeg minimum et vigtigt punkt. Og hvis jeg fortæller det videre til Mr. Wack kan jeg være helt sikker på, at hans hjerne har opfattet det på en helt tredje måde. Så det et meget spændende, hvad der kommer ud af de prøver.

Men på plussiden kan Clara kravle! Jowjow, bevares er hun 13 måneder plus det løse, men i løbet af de sidste par dage er det begyndt at give mening får hende. Faktisk har hun udvidet sit repertoire så hun også har en tredje variant af kravl at bruge.

Jeg har selvfølgelig dokumenteret teknikken på video sammen med en masse pinlige billedet af hendes tykke lår, for at kunne grine af hende sammen med hendes kærester, når hun blivet teenager.

Her får I hendes kravlepotpourri:
Og hurra for Blogpress, der gør at man kan blogge på farten, når man alligevel er i gang med at komme håbløst for sent på arbejde igen igen igen igen.

3 kommentarer:

 1. Hej
  Jeg er jo en af dem der har haft problemer med at kommentere dine fantastiske indlæg, men du kan være vis på jeg læser alle dine indlæg.
  Så dette er lige en test-kommentar for at se om det virker.
  Vibeke

  SvarSlet
 2. Nu er der så endelig hul igennem, glemte bare at sige jeg ikke kan se videoen. der står 0.00/0.00 sek somom der ingenting er.
  Vibeke

  SvarSlet
 3. Godt at der kom hul igennem! Jeg ved ikke helt, hvad det er med Blogger. Det opfører sig ofte meget mærkeligt. Jeg har prøvet at uploade en ny video og håber den virker :) Måske er det fordi jeg lyder herretræls at Blogger har slettet den oprindelige?

  SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...