torsdag den 30. juni 2011

Den onde tandfes lede lillesøster

Tak til jer der troligt klikker forbi min blog, det er fandeme pænt af jer, at I ikke skrider, når det hele handler om syge børn skrevet af en der hedder Klynke Karin.

Men altså. Clara og Rosa er syge i sådan en slags 1:1 forhold. Dvs. vi har en hel uge på arbejde og så en uge, hvor vi skiftes til at trække veksler på vores arbejdspladser for at kunne være hjemme med børn der enten brækker sig, skider eller har 40+ i feber. Det er festligt. Og nå vi rigtig giver den gas, så folder vi vi vasketøj, mens vi skændes om, hvem der har mest travlt på arbejde og ikke skal blive hjemme den næste dag.

Tror den onde tandfe har en ligeså led lillesøster, som bliver en strigle af ikke at blive inviteret med til dåbs-/navngivningsfester og derfor nyder at pine forældre ved at kaste forbandelser over deres mindste børn ala: I skal blive tykke og glade - og være syge halvdelen af tiden. Og I skal ikke sove i 100 år (og hellere ikke jeres forældre), og som bonis skal I have konstant feber i 100 dage.

JA DA! Se dét er gaver forældre kan lide! Fuck bOBLES og Wheeley Bugs, sygdom er det nye sort. Bah!

Aaanyway. Netdoktor.dk kalder nu kun det der holder dem hjemme i denne uge for tre-dages feber. Clara er nu nået til stadiet, hvor hun er blevet spættet over hele kroppen som en skrubbe, men næsten feber fri (yai!). Rosa trucker videre med 40+ i feber på tredje dag. Forhåbentlig overtager hun den smukke mamorerede glød i morgen. Og så har vi haft en hel uge med sygdom. Næste uge går vi sikkert fri, derefter er der ferie (og sikkert tid til en omgang sygdom igen).

Mage til klynk. Hvis du trænger til at læse noget opløftende, så slå en smut forbi O'Manne Light, hun er noget for sig. Og er du fra Århus (eller planlægger en scoretur hertil) så har hun lavet et lavet en quick-guide til byens mænd. Tøhø, se det er sjovt.

4 kommentarer:

 1. Åhh altså, ae ae på kinden;o) Jeg er på barsel med nr 2, som stadig er så lille, at vi ikke rigtig har mødt den virkelige verden med 2 børn;o) Men så er det jo godt du lige kan minde mig om, hvad der sker i den virkelige verden - så sætter jeg jo endnu mere pris på vores nuværende honey moon;o) god bedring og May the force be with you...

  SvarSlet
 2. Kære LouiseH. Jeg tror på at de gode takter fortsætter hos jer! Tak for "the force" - I need it!

  SvarSlet
 3. 3-dags feber er hæslig. Svesken lignede Freddy Kruger da hun blev spættet og så sagde hun i øvrigt: 'buuhuuubuuhyyy' på repeat i de 3 dage udslettet varede

  SvarSlet
 4. Åh Fru Forstad, det havde jeg helt glemt - 3-dages (eller i vores tilfælde 5-dages)-klynken der hænger sammen med feber og det smukke udslæt (Freddy Kruger yam yam). Jeg var ved at gå AMOK til sidst. Den ene dag Clara og den næste Rosa. Buhuuuhuuuuuu - uanset hvad man gjorde. Det var en fest - en lorte en af slagsen.

  SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...