onsdag den 1. juni 2011

Den største suck-up i blogland

OK, nu lyder jeg nok som den største suck up i blogland. Men jeg bliver altså glad i låget, når jeg kan se, at en mere har meldt sig under fanerne for "Moralsk opbakning", og når nogen af jer, er så søde at linke til min blog fra jeres egne.

I begyndelsen bildte jeg mig ind, at jeg mest "skrev for mig selv" for at få afløb for tanker og brokord, men hånden på hjertet: så er det altså meget sjovere, når andre gider læse med og af og til smider en kommentar om dette og hint. Og at nogen (udover min søde mormor, som troligt er min første læser hver dag uden undtagelse) rent faktisk også gider følge jævnligt med herinde, det er virkelig meget dejligere, end jeg havde forestillet mig.

Derfor tror jeg bare at jeg vil acceptere, at jeg godt kan lide det og turde sigeskrive: Hej, jeg hedder Rikke - og jeg er en sucker for jeres feedback.

(og hvis jeg aldrig får kommentarer på fremtidige indlæg, så skyder jeg bare skylden på blogger igen)

3 kommentarer:

 1. det er da klart at folk gider følge med... du skriver skide godt! nd you can always blame blogger!

  SvarSlet
 2. Jamen, jeg læser trofast med hver dag - er bare for det meste alt for doven til at kommentere - specielt fordi jeg altid læser med på mobilen;o) men som sagt - jeg er jo lige her...

  SvarSlet
 3. @Ditte Marie: Hvor du sød - og yes! Blame it on Blogger.
  @LouiseH: Jamen, jeg bukker og takker, både fordi du følger med, og fordi du i dag tog dig tid til at ligge en besked :) Følger også selv mange blogs via mobilen (fx ditte maries ;o) ) - det er jo det perfekte medie til ens daglige "blog-fix".

  SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...