tirsdag den 21. juni 2011

I shop online - therefore I am

OK, det er måske lidt en overstatement, men er du wille, jeg elsker internettet - og ikke mindst alle de muligheder det giver mig, for ikke at sætte mine ben i en butik. Engang elskede jeg at gå i butikker, men de seneste år har det bare været forbundet med stress-sved og panikkøb, fordi jeg skal nå 1000 ting på 1 time med minimum et barn på slæb.

Jeg køber stort set alt tøj og legetøj til pigerne, make-up, neglelak, hårprodukter, hudpleje, tøj til mig selv, tandtråd (!), vitaminpiller, smykker, bøger (okay, det plejede jeg at gøre, nu læser jeg ikke engang reklamer længere), musik osv. på mit elskede wøøørrld wide web. Det eneste jeg forsøger at holde mig langt fra at købe er bukser til mig selv - og sko. Det har jeg aldrig haft synderligt held med (og det har slet, slet ikke noget at gøre med at jeg åbenbart tror, at begge dele er mindre, end de rent faktisk er... ork nej...).

Mit nyeste fix er at handle vores dagligvarer online. I luuuuuve it!

Vi har mulighed for at handle via Osuma.dk, hvor vi bor. Jeg må indrømme, at jeg var mega-skeptisk første gang og forventede faktisk at få en kurv fuld af halvrådne grøntsager, sur mælk og gammelt kød fra Skare.

Min første levering var alt i alt en god oplevelse, men jeg fik faktisk leveret noget kød, der ikke helt levede op til forventningerne. Som den überfrelste speltmama jeg er selvfølgelig er (kender du i øvrigt min all-time favorite madblogger klidmoster.dk? Hun er intet mindre end fantastisk), havde jeg bestilt øko-hakket kød. Da der var udsolgt gav sendte de en erstatningsvare med, ikke-øko kød med sidste salgsdato næste dag. Mælken var heller ikke tappet de sidste par dage, men grøntsager og og frugt var helt i top.

Jeg prøvede igen en måned senere og skrev denne gang til ordren, at jeg ikke ønskede at de erstattede med ikke-økovarer de steder, jeg havde bestilt det. Og at det skulle være friske varer. Desværre var der samme problem med holdbarheden på kødet, men alt andet var superlækkert og frisk. Da jeg skrev til kundeservice fik jeg fluks pengene sat ind på min Osuma-konto.

Da jeg bestilte for tredje gang sidste uge kunne jeg ikke få armene ned. Det var lige før jeg kastede mig i armene på den flinke leveringsmand, som kom ind og pakkede varerne ud på køkkenbordet (Hvor fedt er dét lige!).

Vi kan ikke helt finde ud af at handle til en hel uge - mest fordi der er nogen der drikker al mælken i køleskabet på 0,5 - og madplaner er bare lige et abstraktionsniveau over vores formåen. Men så er det smart at man kan få leveret samme dag, hvis bare man bestiller inden kl. 10.

Fik jeg sagt, at jeg var hengiven discipel? Det eneste der afholder mig fra at savle ned i tastaturet er, at jeg ville ønske at priserne var en smule lavere og man ikke skulle betale leveringsgebyr på ordrer over et vist beløb.

Webshops med fragtfri levering rocks!

4 kommentarer:

 1. Jeg er virkelig også blevet glad for netshopping - har du prøvet tyske apoteker??? Max value for money!
  Har også overvejet osuma.dk, men så længe Andrea bliver træt af at komme med i den lokale Kvickly og hun IKKE plager, klarer jeg det IRL (der kan man nemlig også impulsshoppe MEGET vigtige ting!).

  Men når hverdagen kalder igen, kan det være osuma.dk får en kunde mere.

  Kh Camilla

  SvarSlet
 2. Tyske apoteker! Tell me more! Kan man få Valium eller andre mummy-drugs, så man kan sove mens jorden falder sammen om ørene på en? ;o)

  SvarSlet
 3. Jeg savner simpelthen så meget webshops! Faktisk savner jeg det så meget, at jeg ville ønske, der var flere i Danmark jeg var på gavefod med. Fordi jeg så havde en undskyldning for at surfe rundt efter alt fra viskestykker til øreringe. Hvornår har du egentlig fødselsdag?

  SvarSlet
 4. A hva'? Kan man ikke shoppe online i Brasilien? Hallo, så ved du da hvad du skal give dig til, mens I er afsted. Du skal lave sådan en Danish Design in Brazil webshop. Er det ikke sådan noget man skal lave, når man er hjemmegående i udlandet? Eller importere miljøvenlige rengøringsprodukter. Jeg har i øvrigt fødselsdag i september, men jeg ønsker mig altså ikke viskestykker ;o)

  SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...