søndag den 12. juni 2011

Min revy-debut

Jeg havde min revy-debut sammen med Mr. Wack i går aftes. Godt nok har vi begge overværet mere eller mindre vellykkede revyer (gaaaaab) på vores arbejdspladser, men aldrig en folk betaler penge for at se. 

Jeg har det faktisk på samme måde med revy, som med cirkus. Jeg vil næsten hellere håndvaske Mount Vasketøj end at overvære en forestilling.

Nå, men det gik hverken værre eller bedre, end at jeg fik to fribilletter til Åårhus Revyen (fribilletter…. allerede der er man lidt på vagt). Det var egentlig ikke planen vi skulle af sted, men så sked ungerne  sig gennem ugen, jeg forsøgte panisk at nå en brøkdel af det arbejde, der lå på mit skrivebord og endnu mindre af det, der hobede sig op herhjemme. Så til sidst hulkedepev jeg lidt i telefonen til den hvide tornado, og så var der pludselig arrangeret pasning af poderne.

Mr. Wack og mig af sted – med bange anelser. Der var da heller ikke et øje, da vi troppede op, og vi skulle sidde på tredje række - midten. Dvs. nowhere to hide, skulle det blive rigtig tåkrummende. Og som den ”sjove” bartender sagde, så var det nok en god idé at drikke sig stiv, hvis man skulle more sig. Så to store fadøl til os.

Tæppet gik, og ud vældede scenerøg nok til at få en voksen mand til at græde. Jeg må indrømme, at jeg i løbet af indledningsnummeret Tilbage til Friheden flere gange var oprigtigt ked af at praksissen med rådne tomater ikke længere er anerkendt som feedback.

Jeg ved så ikke helt, om det var de store fadøl, der begyndte at virke, eller om det var udsigten til et par timer i friheden, der gjorde forskellen. Men pludselig var det som om, jeg fattede revygenrens væsen og blev helt grebet af en løssluppen revy-stemning.

Tog mig selv i at grine højt og være helt i sync med holdet – uanset hvor meget pik, patter og prut, der gik i den. En kort overgang var jeg nærmest klar til at bestille billetter til en tour-de-revy-i-DK, så meget hyggede jeg mig.

Vi forlod stedet i en lettere løsluppen stemning, og som Mr. Wack så fint udtrykte det bagefter: Det er helt utroligt, hvad lidt scenerøg blandet med lattergas kan gøre ved humøret.


2 kommentarer:

  1. Hvor befriende at læse dine indlæg! Let, elegant og alligevel med en kæmpe røvfuld humor ;)

    SvarSlet
  2. Kære Onkel Anne. Den blev jeg glad for :)

    SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...