mandag den 6. juni 2011

Mit glamourløse liv

Jeg overvejer at skifte navn på min blog til: Mit glamourløse liv (ja ja, jeg ved godt at det ikke staves sådan). For der er dælme ikke meget glamour over det lille hjem i disse dage. Faktisk tror jeg vi kunne være med i et af de der programmer om "Verdens værste jobs".

For både Clara og Rosa har stadig helt utroligt dårlige maver. Jeg har været hjemme med dem i dag, som startede så skønt med at Clara havde skidt sig selv op af ryggen og Rosa havde kastet op i sengen i nat uden at brokke sig (ahem... hvad vi hørte af). Nå, men så er dagen jo ligesom i gang.

Derefte gik jeg i pendulfart mellem stuen og badeværelset og skiftede bleer og tøj. På et tidspunkt skiftede jeg Rosa og da jeg kom ind i stuen havde Clara trukket et helt sneglespor af lort med sig fra den ene, til den anden ende af rummet. Meget lækkert.

Hvis jeg skal være ærlig er der vist ikke ret meget marte meo over en dagligdag med syge børn. Det handler vist primært om overlevelse. Men hvis man lige ser bort fra en lidt træt mor og den konstante tilstedeværelse og lugt af lort overalt i hytten (foruden alt det andet rod), så har det faktisk været hyggeligt at have lidt one-on-one tid med hver af dem, mens den anden sov en lidt længere skønhedssøvn (indtil hun vågner og har skidt sig selv op i nakken og ud i barnevognen). De begynder at forstå en masse ting og peger lystigt og spørger "det" (med tryk på e'et). Clara har også lært at stable tre klodser (I know, det er ikke rocket science, men lidt har også ret ikke?), rejser sig op ved alt og prøver at stå lidt selv.

Jeg fik ikke arbejdet en skid (tøhø) før her til aften, men prøvede at være forudseende handlede i stedet ind på Osuma.dk igen. Det er supersmart og der kom et par flinker fyre og afleverede varerne på vores køkkenbord. Jow jow. Jeg skal nok skrive mere om min erfaring med dem, men jeg venter lige svar fra kundeservice først.

Nå vi trucker videre i morgen. Forhåbentlig med børn i bedring, så jeg kan få mit MEGA glamourøse liv tilbage (nå ik...).

3 kommentarer:

 1. du er bare så sjov!!!! hahaha...elsker dine indlæg!

  SvarSlet
 2. Shit, for nu at sige det som det er. God bedring til dem begge.

  SvarSlet
 3. @Ditte Marie: Du burde slå dig ned som pep-talker. Jeg bliver altid så glad af dine kommentarer :)

  @Vevika: Haha - ja, og tak skal du have. De er i bedring - tror kun jeg har skiftet fire sæt tøj i dag...

  SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...