onsdag den 15. juni 2011

Rosa og opvaskemaskinen - A love tale

Hvis Clara er Elasti-girl, så er Rosa klart er vores Action-girl.

Rosa vil frem i verden. Hun suser afsted på alle fire - og kan nå vidt omkring, mens vi andre spilder tiden med at blinke et par gange eller tre. Der er ingen tid at spilde. Hun rejser sig ved alt - overalt. Og hendes all-time favorite der-må-du-altså-ikke-lege sted er i opvaskemaskinen. Hun står gerne og blomstrer foran den, som om hun håber, at den på magisk vis springer op og afslører sit fantastiske indre for hende.

Og lukker vi den, lige som hun er på vej derhen, så laver hun en række halsbrækkende stunts der ville gøre Lasse Spang Olsen ør af misundelse, hvor hun kaster sig bagover og bagefter bruger sig selv som rambuk - måske i håbet om at tvinge maskinen op. Eller appellere til vores medlidenhed. Det kan også være at hun har luret, at man nogle gange kan opnå visse friheder, når vi er trætte og underskudsramte. Hvem ved, men hun er meget ihærdig i sine anstrengelser.

Når hun en sjælden gang når sit mål uden indblanding, så forholder hun sig musestille, indtil hun bliver opdaget. Og vi er ikke i tvivl om, at hun er utilfreds med vores blotte tilstedeværelse og ikke mindst indgriben.

Her sidder jeg godt, jeg hjælper lige med at tømme

Jeg tror det varme forhold til opvaskemaskinen er arveligt. Hendes storesøster havde også et meget nært forhold til den.
Busted! (Det ligner Rosa, men er faktisk Miriam)
Jeg må indrømme, at jeg sjældent kravler op på vaskemaskinen, men jeg gruer for den dag den opgiver ævred. Tanken om håndopvask for fem personer er nok til at give mig akut åndenød. Tror faktisk godt vi kunne blive en del af testpanelet for TÆNK, når de skal teste udholdenhed på elektriske hjælpemidler i hjemmet.

3 kommentarer:

 1. Jeg ELSKER altså dine indlæg!!
  Jeg kan ikke huske om jeg har skrevet det før som kommentar, men for katten altså! Tårerne triller og selv kæresten læser med og får grineflip. Fantastisk! Tusind tak for at du gør hverdagen med børn MEGET sjovere og udholdbar:-)

  Kh Camilla

  SvarSlet
 2. Kære Camilla og Ditte Marie. Jeg elsker jeres kommentarer - det er også en love tale :)

  I forstår da lige at banke morgenhumøret fra en stabil 7'er (ungerne sov til 6.15 woop woop) til en klar 10'er.

  SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...