søndag den 19. juni 2011

Top fem over spørgsmål til tvillingeforældre

Jeg er helt blank. Jeg tænker, så det knager, men efter at have leget "Rikke 20 år" de sidste to dage, så falder mine tømmermænds- og søvnunderskudsramte hjerneceller bare over hinanden, de par gange hvor jeg har forsøgt at få dem i geled til at lave et sølle ordentlig blogindlæg.

Så jeg vil tage den nemme løsning og sige tak til de 21, der stemte på, hvad min næste klumme til Århus Stifttidende skal handle om (ahem... 20, jeg stemte faktisk også én gang selv...). Og med 10 stemmer blev det "Top fem over spørgsmål til tvillingeforældre". 

Syv var interesserede i at vide, om vi snart skal have nummer fire. Har ellers gået lidt og håbet på at den ville vinde, for jeg har virkelig grinet meget for mig selv ved tanken om at kunne nøjes med at skrive en klumme med et ord: Nej

Okay, det er nok lidt sjovere i mit halvtomme hoved, end på skrift. Det er der faktisk ret meget, der er. 

Jeg sidder faktisk og gaber ligeså charmerende som en flodhest. Jeg må hellere, slæbe mit 330-årige-korpus ind i seng og håbe på at søvn og min ven Ole H har udrettet mirakler i morgen tidlig (mmm hmmm...).

2 kommentarer:

  1. Puha det lyder hårdt/slemt med de tømmermænd!! bare det ikke er sådan nogle som varer i flere dage - jeg synes jo ældre jeg bliver, jo sværre er de at komme over...
    KH Fruen - som altså ikke kan finde ud af at logge ind på sin egen profil...

    SvarSlet
  2. Du er ikke den eneste, der har problemer med Blogger (argh!). Jeg kan kun kommentere med min egen profil halvdelen af gangene jeg forsøger. Tror som dig at indtaget af lidt vel meget alkohol på kort tid og meget mindre søvn end normalt er en farlig cocktail :)

    SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...